Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 15 mrt 2019

Je kan vanaf deze maand kleding laten customizen bij ZARA Amsterdam

Je kleding personaliseren door je eigen ontwerpen of aanpassingen eraan toe te voegen, is super leuk. Het maakt je kledingstuk namelijk net even iets specialer en persoonlijker. Goed nieuws voor alle denim fans: vanaf deze maand kan je dit ook bij ZARA in Amsterdam doen.

ZARA denim customizen

Merken zoals Levi’s en Nike bieden al jaren customisation opties aan voor hun collecties. Nu is ook eindelijk ZARA zover om deze trend door te voeren in hun winkel. De borduurservice wordt vanaf deze maand in Europa gelanceerd en klanten kunnen op deze manier denim items uit de winkel personaliseren.

De pop-up van ZARA in Amsterdam zal de service vanaf 27 maart aanbieden. Dit betekent dat klanten zelfgekozen woorden op dertien verschillende denimontwerpen uit de TRF-collectie kunnen laten borduren. Of je nu je shorts wil customizen of je denim spijkerjasje, het kan allemaal.

Mocht je bang zijn dat je hier bakken met geld aan uit gaat geven, dat is absoluut niet het geval. Het customizen van je kledingstukken kost je niks extra’s bij de modeketen. Volgens FashionNetwerk zou de prijs van de items hetzelfde blijven, maar de items mogen dan niet meer geruild worden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Denim is going into every corner of the wardrobe and it’s entering into more different moments of dressing. This season is all about denim and allowing its versatility speak for itself

Een bericht gedeeld door ZARA Official (@zara) op

Een grote trend

Dat merken zoals Levi’s en Nike dit dus al zolang aanbieden, is niet zonder reden. Customisation is namelijk een enorme trend in de mode-industrie en deze gaat voorlopig nergens heen.

Ook Prada heeft deze week laten weten dat ze een customisation optie aan gaan bieden in hun winkel in de P.C. Hooftstraat. Hier kunnen mensen de schoenen van het high end merk versieren met eigen ontwerpen.

Mocht je overigens niet in staat zijn om een bezoekje te brengen aan de winkel in Amsterdam, geen paniek. Ook online kan je gepersonaliseerde kledingstukken van het merk bestellen.

Reageer op artikel:
Je kan vanaf deze maand kleding laten customizen bij ZARA Amsterdam
Sluiten