ZARA verkoopt nu Friends T-shirts en die wil je hebben

Er werkt blijkbaar een grote fan van Friends op het hoofdkantoor van ZARA, want het merk komt nu met T-shirts van de fantastische serie. Of ze leuk zijn? Duh. Ren maar vast naar je dichtstbijzijnde filiaal, want dit wil je.

ZARA Friends T-shirts

Naast dat je nu je hele huis kan ombouwen tot Central Perk met de items van Primark kan je jezelf nu ook helemaal stylen in Friends-stijl.

Dat ZARA van popcultuur houdt, is wel duidelijk. Eerder hebben ze al een collectie ontworpen ter ere van de komst van de nieuwe Star Wars film. Daarnaast hebben ze ook geregeld Disney kleding verkocht. Onze gebeden zijn verhoord, want nu komt ZARA met Friends-collectie, wat al helemaal fantastisch is.

We zijn onderhand de tel kwijt hoe vaak we de serie opnieuw gekeken hebben. Je kan je dus wel voorstellen hoe gelukkig we waren toen we de bekende gezichten op de shirts zagen staan in de ZARA gangpaden. De shirts bevatten foto’s van scènes van de serie uit de late jaren 90. Op de shirts staan twee titels van afleveringen. Op eentje staat de slogan “The one where Monica gets a roommate”, wat de allereerste aflevering was.

In de details

ZARA doet geen half werk, dus ook op het gebied van de styling van het model is rekening gehouden met de serie. Een van de shirts is namelijk gestyled met een baggy spijkerbroek, iets wat Rachel Green in de serie vaak droeg.

Een ander detail van Friends achter deze shirts? Het kleine ontwerp op de rug van het witte en zwarte shirtje. Op de een is namelijk tactisch het logo van koffiezaakje Central Perk geplaatst, en op het andere shirt zien we het fotolijstje om het kijkgaatje van de deur van Monica Gellers appartement.

De T-shirts zijn nu al te bestellen en wees snel, want ze gaan (natuurlijk) enorm hard.

ZARA

Reageer op artikel:
ZARA verkoopt nu Friends T-shirts en die wil je hebben
Sluiten