Zara komt voor het eerst met een lingerielijn en de items zien er mega fijn uit

We gaan naar Zara voor een mooie blazer, glanzende blousejes of een trendy pantalon. Voortaan gaan we óók naar Zara voor een mooi lingeriesetje, want de modeketen komt voor het eerst met een lingerie collectie. De producten staan nu al online en zien er bijzonder fijn uit.

We geven eerlijk toe, wij hadden zo onze twijfels toen we hoorden dat Zara een lingerielijn ontwikkelde. De swimwear collectie is immers ook nooit zo uitgebreid. Toch heeft de modeketen ons verrast, want we willen meteen alle items in ons winkelmandje gooien.

Zara komt met een lingerielijn en het ziet er top uit

Zara speelt slim in op onze behoeften. Sinds COVID-19 piekt de lingerieverkoop, dus bleef Zara niet achter. Zara komt met een collectie van – houd je vast – 158 producten. Niet slecht voor de eerste keer. De collectie heet The Female Gaze en bevat onder andere bh’s, bralettes, slips en pyjama’s. Sexy items, maar ook comfortabele stukken. Aangezien we de komende weken ons huis niet verlaten, komen die comfy bralettes als geroepen.

Verwacht zachte kantjes, fijne stretch stoffen en veel vrouwvriendelijke ontwerpen. Kortom, wij willen zo snel mogelijk onze prikkende bh uitdoen en één van deze items aantrekken. Ook fijn: de items zijn prima te betalen, de prijzen (van de lingerie) variëren tussen €10 en €30.

Bij zo’n prachtige collectie hoort natuurlijk een prachtige campagne. Fotografe Annemarieke van Drimmelen schoot de dromerige beelden. Benieuwd naar alles? De gehele campagne staat op de site van Zara.

Onze favorieten uit The Female Gaze collectie

Geloof ons, het kost veel tijd om alle 158 items te bekijken. Precies daarom, hebben wij dat alvast voor je gedaan. Dit zijn onze favoriete items uit The Female Gaze collectie van Zara. Doei geld.

Zijden triangel bralette – €29,95 | Zijden slipje – €19,95

Bh met brede schouderbanden €15,95 | Slipje met hoge taille €12,95

Zijdeachtige top met kant – €19,95

Bralette met kant – €19,95 | Slipje met hoge taille en kant – €15,95

Reageer op artikel:
Zara komt voor het eerst met een lingerielijn en de items zien er mega fijn uit
Sluiten