Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 22 januari 2019

We’re lovin’ it – ZARA heeft een McDonald’s mini-collectie gelanceerd

De dag is eindelijk aangebroken waarop onze twee favoriete bedrijven een samenwerking aan zijn gegaan: ZARA en McDonald’s hebben de handen ineengeslagen voor een mini-collectie. En ja, het is alles wat je ervan verwacht.

ZARA’s mini McDonald’s collectie

ZARA heeft iets ontworpen waar we wel heel erg blij van worden. Nadat het merk met Friends T-shirts kwam, hebben ze nu weer iets heel gaafs op de markt gebracht: een mini McDonald’s collectie. Als we daar niet vrolijk van worden met z’n allen dan weten we het ook niet meer.

McDonald's zara collectie

De items van ZARA

De mini-collectie is unisex en bevat een trui en T-shirt. Helaas is het geen grote collectie, maar zijn het maar een paar items. Toch moesten we dit vrolijke nieuwtje natuurlijk wel even met jullie delen op deze koude, donkere ochtend.

De mini-collectie van ZARA bestaat uit een zwarte sweater met de welbekende gele M en een wit T-shirt met de geliefde Franse frietjes. Op de achterkant van het T-shirt staat de tekst: ‘the best fry is the one at the bottom of the bag.’

McDonald's zara collectie
McDonald's zara collectie

Het allerbeste aan de collectie? De prijzen van de kledingstukken. Het T-shirt koop je al voor €15,95 en de sweater schaf je hier aan voor €25,95.

Ben je toch niet zo van McDonald’s kleding? Geen paniek. ZARA heeft ook super leuke ‘The Devil Wears Prada’ T-shirts ontworpen.

ZARA McDonald's collectie

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dit is hoe Zara weet wat jij wil kopen voordat je het zelf weet

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
We’re lovin’ it – ZARA heeft een McDonald’s mini-collectie gelanceerd
Sluiten