Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 6 nov 2018

Dit rokje van ZARA met pailletten gaat viral en wij willen hem ook

Langzaam maar zeker mogen we er weer aan geloven: de kerstcollecties verschijnen in de winkels. Dat betekent dat we steeds meer fantastische must haves in de schappen zien liggen. Deze rok van ZARA met pailletjes is zo een item die je moét hebben deze feestdagen. Wees er snel bij, want het item zien we o-ve-ral terug.

Viral rokje van ZARA

November betekent groen licht voor het inslaan van onze decembergarderobes. Ook dit najaar zijn we niet vies van een grote hoeveelheid pailletten op onze kleding want ja, dat is nou eenmaal feestelijk. We zijn massaal op zoek naar de leukste kleding voor het najaar en de feestdagen en de winkels stellen ons zeker niet teleur.

Ons oog viel op deze fantastische khaki en rosé gouden rok van ZARA vol met lovertjes. Het item is pas afgelopen weekend online gekomen, maar is nu al massaal aan het uitverkopen over de hele wereld. En dat snappen we volledig.

zara rok viral

Kerstcollectie van ZARA

De sequin A-lijn rok heeft een onzichtbare rits aan de zijkant en is een limited edition van de modeketen. De statement rok is niet enorm goedkoop met een prijskaartje van €89,95, maar het is de investering zeker weten waard.

Ondanks dat het niet de goedkoopste rok van de lijn is, is het het per-fec-te item voor het kerstdiner met je vrienden of familie. Eigenlijk willen we de rok het hele jaar door wel dragen. Combineer het item met een simpele zwarte blouse, wat statement sieraden en mooie simpele hakken en laat de pailletten voor je praten.

Wees er wel super snel bij want de rok gaat enorm hard. ZARA heeft wel aangegeven dat ze bezig zijn met meer stuks van het fantastische kerstitem, dus wij zijn blij.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Deze onmisbare items van Zara wil je deze herfst in je kast hebben

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pretty52

Reageer op artikel:
Dit rokje van ZARA met pailletten gaat viral en wij willen hem ook
Sluiten