Renée
Renée | LinkedIn Post 04/05/2018

Dit heerlijke roze pak is deze zomer je beste vriend EN hij is lief voor je portemonnee

De power suit is behoorlijk de shit de afgelopen tijd en ZARA draagt een modieus steentje bij. Ze verkopen nu een enorm leuk suikerspinroze mantelpak en eerlijk: wij zijn groot fan. En het leukste? Het pak is hartstikke betaalbaar én nog verkrijgbaar.

Roze mantelpak van Zara

Grote kans dat het roze mantelpak van Zara linea recta bovenaan je wishlist komt te staan. De kleur is top (wie houdt er niet van millenial pink?) en de cut is net even wat anders dan de andere pakken die je nu in de rekken ziet hangen. Bovendien is ton sur ton weer dé trend van 2018. Met andere woorden: meer excuses om het roze mantelpak aan te schaffen heb je niet nodig.

Ook fijn: hij is betaalbaar. Voor de blazer reken je €49,95 af, terwijl de broek voor €39,95 over de toonbank gaat. Dan ben je in één klap zo’n €80 armer, maar kun je wel minstens drie verschillende looks maken. Eén met het pak, één met de blazer en één met de broek.

Inspiratie

Om alvast de nodige inspiratie op te doen kijken we het lookje af op Instagram. Zo rocken de stijlvolsten hun power suit.

Kun je niet wachten om jouw pak aan te schaffen? Hier vind je de blazer en de broek koop je hier.

Jani TV

Reageer op artikel:
Dit heerlijke roze pak is deze zomer je beste vriend EN hij is lief voor je portemonnee
Sluiten