Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 2 aug 2019

Dit prachtige jurkje van ZARA gaat helemaal viral en wij lopen er deze zomer ook in

Een nieuwe dag, een nieuwe jurk die viral gaat. Deze keer is het (verrassing) wederom een item van ZARA en ook wij zijn verliefd. Lees snel verder om te zien welk zomerjurkje je vanaf nu overal gaat zien.

Op de een of andere manier blijft ZARA het voor elkaar krijgen om het ene na het andere viral kledingstuk te ontwerpen. Na de polka dot jurk die zelfs een eigen Instagram-account heeft, komt de keten nu met nog een populair item.

Populaire zomerjurkjes

We durven wel te stellen dat de omzet van ZARA dit jaar door het dak gaat. Na de polka dot jurk die je letterlijk op elke hoek van de straat spot, komt het merk alweer met het volgende it-item.

Viral jurkje van ZARA

De zomer is namelijk in volle gang en dat betekent dat we massaal luchtige jurkjes kopen. Weet je nog niet helemaal wat je wil? Geen paniek want menig influencer is al gespot met de perfecte zomerjurk. Dat jurkje is *tromgeroffel* deze jurk met pofmouwen van ZARA. Jep, kijk nog maar even goed, want binnen no-time zie je dit kledingstuk bij alle influencers voorbij komen.

viral jurkje zara

Makkelijk te combineren

Het is iets meer een high fashion kledingstuk vanwege de interessante vorm. Toch is deze zomerjurk niet minder draagbaar en is het een flatterend model voor alle lichaamstypes. Draag de jurk met sandalen, chunky sneakers of hakken, alles kan en alles mag.

Je portemonnee is al helemaal blij met je wanneer je deze veelzijdige jurk in je winkelmandje gooit. Al voor €39,95 is het viral jurkje al van jou. Op dit moment is de jurk al bijna uitverkocht, maar ZARA komt snel genoeg met een restock.

Another white summer dress? Don’t mind if I do… 😏✨

3,630 Likes, 151 Comments – Alexis Foreman (@alexisforeman) on Instagram: “Another white summer dress? Don’t mind if I do… 😏✨”

It all started with a little changing room story last week… To my fellow Zara dress lovers, next job in internet proliferation – world peace and British politics please 😆✊🏻

281 Likes, 58 Comments – Bianca (@heybpresto) on Instagram: “It all started with a little changing room story last week… To my fellow Zara dress lovers, next…”

Glamour Magazine

Reageer op artikel:
Dit prachtige jurkje van ZARA gaat helemaal viral en wij lopen er deze zomer ook in
Sluiten