Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 4 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Het lijkt erop dat Zayn Malik en Gigi Hadid weer bij elkaar zijn

Zouden Zayn Malik en Gigi Hadid weer bij elkaar zijn? In januari leek het zo goed als voorbij tussen de zanger en het supermodel, maar afgelopen weekend kwam Zayn met een liefdesverklaring op Twitter. Verdacht.

Zayn Malik en Gigi Hadid

Geen enkele relatie verloopt zonder hobbels, dat weten Zayn en Gigi als geen ander. In 2015 vielen de twee voor elkaar en sindsdien zijn ze verstrengeld in een typische knipperlichtrelatie.

Eerder vorig jaar maakten ze bekend dat ze inderdaad na twee jaar een einde aan hun relatie hadden gemaakt. Gigi liet weten dat ze eeuwig dankbaar is voor de liefde, tijd en levenslessen die ze van Zayn heeft gekregen.

Vervolgens kwamen de twee toch weer bij elkaar, maar alles wees erop dat de relatie officieel voorbij was in januari, toen Zayn alle foto’s met en van Gigi verwijderde van zijn Instagrampagina. Daarnaast volgt Zayn het supermodel niet meer op het platform. Alles wijst erop dat het nu dus echt voorbij is.

Verwijderde tweet van Zayn

Of toch niet? Afgelopen weekend tweette Zayn naar Gigi dat hij van haar houdt, maar hij verwijderde de tweet ook meteen weer. Daarnaast zijn de twee afgelopen maand samen gespot in New York door een reporter van TMZ. Zouden ze dan toch weer samenzijn? Gigi heeft in ieder geval niet gereageerd op de liefdesverklaring van Zayn.

zayn on Twitter

@GiGiHadid love you

Alles lijkt er in ieder geval op dat ze het weer helemaal gezellig hebben samen. Wie weet hadden ze gewoon geen zin om hun hele relatie op social media te gooien en dat is iets waar we natuurlijk alleen maar respect voor kunnen hebben. Fans vragen zich in ieder geval ook af wat er aan de hand is tussen Zayn en Gigi.

No Title

No Description

? on Twitter

did zayn and gigi get back together? https://t.co/CUWJKQsZOk

vika ? on Twitter

wait i thought zayn and gigi broke up wtf is happening then

No Title

No Description

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Wedden dat jij deze feitjes over Gigi Hadid nog niet wist?

Instyle

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het lijkt erop dat Zayn Malik en Gigi Hadid weer bij elkaar zijn
Sluiten