De reactie van Zayn Malik op de zwangerschap van Gigi Hadid is té cute

Hoewel iedereen vorige week nogal in shock was over de zwangerschap van Gigi Hadid, bevestigde Gigi het nieuws zelf afgelopen week. Het nieuws kwam voor velen vooral onverwacht omdat Gigi en Zayn jarenlang een knipperlichtrelatie hebben gehad. Toch vertelde Gigi heel blij te zijn met haar zwangerschap en ook granny to be Yolanda kan niet wachten tot de baby er is.

Zayn Malik bleef nog lang stil over de zwangerschap. Tot nu, want hij heeft een reactie gegeven en die is té cute.

Gigi Hadid is zwanger

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten: Gigi Hadid is zwanger. Gigi maakte het niet zelf bekend en daarom was het even onzeker of het wel waar was. Totdat er een verklaring van moeder Yolanda Hadid kwam en niet veel later van Gigi zelf. Ze schoof aan in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en vertelde trots over haar zwangerschap. “Obviously, we wish we could’ve announced it on our own terms. But we’re very excited and happy and grateful for everyone’s well wishes and support,” zei Gigi.

Het wachten was alleen nog op de reactie van baby daddy, oftewel Zayn Malik. Maar volgens US Weekly is Zayn ook erg gelukkig met de zwangerschap. “He couldn’t be more thrilled. Zayn has always been so into Gigi and she’s always been such a big part of his life. Even when there were times that they weren’t a couple, the love was still very much there,” vertelt een bron aan US Weekly. Zelfs toen Gigi en Zayn uit elkaar waren, vertelde hij iedereen hoe verliefd hij op Gigi was. “He would talk openly with his friends about how he was still so in love,” schrijft US Weekly. Dat is té cute.

Relatie tussen Zayn en Gigi

Volgens US Weekly is Zayn niet alleen erg blij met de zwangerschap, ook de relatie lijkt – eindelijk – helemaal goed te zitten. Volgens de bron zijn de twee “solid” met elkaar. En dat is natuurlijk goed nieuws als er een kleine baby onderweg is. Wij kunnen niet wachten op een kleine Zigi. Waarschijnlijk wordt Gigi net zo’n coole moeder als haar Nederlandse moeder Yolanda.

Reageer op artikel:
De reactie van Zayn Malik op de zwangerschap van Gigi Hadid is té cute
Sluiten