Goals – Zeeman komt met een complete fancollectie vol it-items

Als kind schaamde je je vroeger kapot als je moeder nog even sokken en onderbroeken bij de Zeeman ging halen. Je wilde absoluut niet in de winkel gezien worden en al helemaal niet met een Zeeman-tasje over straat. Inmiddels is niets minder waar: Zeeman is een echt cult merk geworden dat hot and happening is. Geen wonder dat ze een speciale fancollectie hebben gelanceerd.

Het begon allemaal met de Zeeman-sneakers en daarna kwam er een basics-collectie. Nu breiden ze uit met een volledige fancollectie.

Zeeman fancollectie

Vorig jaar zomer kwam Zeeman al met een hippe festivalcollectie. Helaas gaat de festivalzomer dit jaar niet door, maar niet getreurd, want Zeeman komt wel met een fancollectie. De collectie zit vol met it-items die volledig in stijl zijn. En dat allemaal voor een Zeeman-prijsje.

Vorig jaar was – zowel online als in de winkels – de speciale collectie in een mum van tijd uitverkocht. Het komt dan ook niet onverwachts dat Zeeman zichzelf weer op de kaart zet als cult merk met een fancollectie. Deze collectie draait volledig om hedendaagse trends. Denk aan vissershoedjes, heuptasjes, badslippers met sokken en oversized hoodies met logo. Maar dat is niet het enige, want er zijn ook strandtassen en bikini’s.

zeeman fancollectie
Zeeman

Unisex collectie

De fancollectie is grotendeels unisex, dus je hoeft niet meer te zeuren om die oversized hoodie van je lover. Voor €9,99 scoor je namelijk een fashionable hoodie bij de Textielsupers. Een t-shirt is €3,99 en sokken scoor je al voor €2,49. Dat is nog eens inslaan. Veel items uit de fancollectie zijn alleen online beschikbaar, dus wees er snel bij.

En voor degenen die het nog niet hadden opgemerkt: Zeeman heeft ook een it-bag gelanceerd. Een kanariegeel minitasje met een gouden Z erop. Wat wil je nog meer? Het tasje kan op drie verschillende manieren gedragen worden: als clutch, crossbody of als belt bag. En om het compleet te maken is er ook een bijpassende portemonnee en bankkaarthouder. Mocht je er fashionable bij willen lopen deze zomer, dan weet je wat je te doen staat.

Reageer op artikel:
Goals – Zeeman komt met een complete fancollectie vol it-items
Sluiten