You hate it or you love it – Zeeman komt met een knalgele IT-bag van vegan leer

Zeeman is niet te stoppen. Na een succesvolle stunt met sneakers én een basic-collectie, komt Zeeman nu met een IT-bag. Voor een designer bag hoef je dus echt niet naar de P.C. De variant bij Zeeman is knalgeel én gemaakt van vegan kunstleer.

De IT-bag is inmiddels al uitverkocht, maar we gaan je natuurlijk niet blij maken met een dooie mus. De tas komt natuurlijk weer terug.

IT-bag van Zeeman

Het is alleen even wachten waar en wanneer de tas terug komt, maar dat-ie terugkomt is een ding dat zeker is. Je kunt het beste de schappen in je eigen woonplaats in de gaten houden óf het Instagram-account van Zeeman. Op Facebook is een win-actie gaande, dus wie weet kun je er via die weg eentje bemachtigen.

View this post on Instagram

We hebben zelf een mini-tasje ontworpen. Een klein tasje dat je op 3 verschillende manieren kunt dragen er ook nog eens heel fashionable uitziet! Met deze in geel met de gouden Z maak je een opvallend statement. We hebben hem ook in zwart. Allebei zijn ze gemaakt van een goede kwaliteit vegan kunstleer zonder dierlijke producten. Helemaal Vegan Approved dus. #zeeman #zeemannederland #minitasje #zeemantasje #tasje #vegan

A post shared by Zeeman (@zeeman_textielsupers) on

On trend

Dat je deze tas moet willen is een sure thing. De IT-bag is helemaal trendy, het is namelijk een mini-variant. Je kunt de tas op drie verschillende manieren dragen én hij is gemaakt van vegan kunstleer. Je kunt kiezen voor een knalgele variant, die een gouden Z heeft aan de voorkant, of een zwarte variant. De tas komt met een echtheidscertificaat, wel zo fijn. Er zijn ook een bijpassende portemonnee en pashouder verkrijgbaar, om je look mee compleet te maken.

View this post on Instagram

We hebben zelf een mini-tasje ontworpen. Een klein en handig tasje dat je op 3 verschillende manieren kunt dragen. In je hand, over je schouder of om je heupen. Hierin neem je je belangrijkste spullen overal mee naar toe. Gala, festival, party of gewoon casual? Dit kleine tasje maakt je outfit compleet. Hoe draag jij hem het liefste?#zeeman #zeemannederland #minitasje #zeemantasje #tasje

A post shared by Zeeman (@zeeman_textielsupers) on

BasicZ-collectie

Dat Zeeman vaker iets bijzonders uitbrengt is niks nieuws. Begin dit jaar lanceerde Zeeman de BasicZ-collectie. De collectie bestond uit unisex-basics, van hoodies tot T-shirts met een boxy fit. Alle items waren verkrijgbaar in mooie kleuren én zijn van goede kwaliteit biologisch katoen. De items kon je kopen voor een prikkie, de prijzen varieerden van €6.99 euro tot €14.99 euro.

Reageer op artikel:
You hate it or you love it – Zeeman komt met een knalgele IT-bag van vegan leer
Sluiten