Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Love & Life 7 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Doei Pilates abonnement – zeemeermin fitness is zoveel leuker

Zeg nou zelf, sporten kan af en toe best saai zijn. Op sommige dagen krijg je jezelf amper (of, toegegeven, niet) naar de sportschool gesleept. Die dagen zijn voorbij, want zeemeermin fitness is een feit en wij zijn meer dan enthousiast.

Zeemeermin fitness

We kunnen nu eindelijk een beetje het sprookje van de kleine zeemeermin tot leven beleven. Tegenwoordig is zeemeermin fitness een ding. Ideaal, want zo leer je soepel bewegen in het water zoals Ariël. Maak kennis met Mermaiding. Op Youtube. Nu. Je kan dit nú doen.

En het is nog zoveel beter dan dat het klinkt. Dankzij het wereldwijde web zijn de lessen gewoon online beschikbaar en je hoeft niet per se een staart hebben. Hoewel dat natuurlijk wel het sprookje compleet maakt.

Jessi Vercimak on Twitter

I Want to Hate on These Mermaid Fitness Videos, but They’re Actually Kind of Great https://t.co/MgLj1Siio9

Deze vinnige fitnessles is ontwikkeld door het bedrijf ‘Fin Fun Mermaid’, een bedrijf dat zeemeerminnenstaarten verkoopt voor kinderen en volwassen. Samen met zwemcoach Christine Dustin hebben ze de workouts samengesteld. Dus ja, naast dat het leuk is, is het is wel degelijk een goede sportles.

Niet voor watjes

Vergis je niet. is erg ingewikkeld. Het is een volledige sportles met veel focus op het bovenlichaam (hallo killer abs!). Normaal gesproken gebruik je je benen natuurlijk tijdens het zwemmen en dat is nu niet het geval, waardoor alle kracht uit je bovenlichaam moet komen.

Ondanks dat je nú meteen naar het dichtstbijzijnde zwembad kan rennen en je eerste les kan beginnen (nogmaals, de staart is niet verplicht, maar wij zeggen YOLO), bestaan er dus ook scholen in Amerika waar de lessen daadwerkelijk worden gegeven. Laten we hopen dat deze trend snel naar Nederland komt.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Doei Pilates abonnement – zeemeermin fitness is zoveel leuker
Sluiten