Even niet naar de kapper? Celebrity hairstylist Jen Atkin vertelt hoe je zelf je haar knipt

Stiekem genieten we er allemaal van om ’s ochtends uit bed te rollen, een koffietje erbij te pakken en meteen meteen de laptop open te klappen voor die eerste uurtjes werk. Ergens tegen het middaguur bedenken we dat we misschien nog even moeten douchen en aankleden. Oké, in de meeste gevallen betekent dit omkleden van pyjama naar chillpak. Make-up is overbodig, want hé, wie ziet dat nou? En als we er echt zin in hebben halen we een kam door ons haar.

Wil je behalve een kam ook een schaar door je haar halen? Dan helpt Jen Atkin jou met tips om thuis je haar te knippen.

Zelf je haar knippen

Voorlopig zullen de kappers helaas nog even dichtblijven, maar dat betekent niet dat je geen knipbeurt kan krijgen. Als je er in de tussentijd niet bij wil lopen als een slons, kan je gewoon zelf aan de slag met je eigen haar. Maar dan heb je wel de nodige instructies nodig, want anders wordt het huilen. Gelukkig weet celebrity hairstylist Jen Atkin dat als geen ander.

Jen Atkin werkt met bekende sterren als Ariana Grande, Kim Kardashian en Jennifer Lopez. Hoog tijd om deze powervrouw eens om wat tips te vragen als het gaat om zelf je haar knippen. Watch and learn en dan loop je er binnenkort gewoon bij met een fris kapsel.

Video tutorial

Oké, Jen Atkin is dus dé haarstyliste van de Kardashians. En omdat de zussen er altijd on fleek bijlopen, kunnen we een video tutorial van Jen wel gebruiken. Jen Atkin heeft namelijk een video tutorial opgenomen waarin ze laat zien hoe je het best je eigen haar kunt knippen. Het gaat niet om een heel nieuw kapsel, maar het is een tip om toch nog een beetje verzorgd voor de dag te komen tijdens de Zoom-meetings met werk. Dus ga er maar eens lekker voor zitten en follow the instructions.

Reageer op artikel:
Even niet naar de kapper? Celebrity hairstylist Jen Atkin vertelt hoe je zelf je haar knipt
Sluiten