Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 28 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Zendaya droeg Beyoncé’s Versace-jurk tijdens de BET Awards

Dat Zendaya de queen of fashion is, weten we inmiddels wel. Toch verraste ze ons gisteren tijdens de BET Awards weer door in een Versace-look te verschijnen die Beyoncé in 2003 naar de ceremonie droeg. De Euphoria-ster en Emmy-winnaar maakt hiermee een ode aan Queen B op de rode loper van de BET Awards.

Natuurlijk gaf Zendaya wel haar eigen twist aan de look.

Zendaya draagt Versace-jurk van Beyoncé

Voor de gelegenheid dook Zendaya de archieven van Versace in en stuitte ze op de jurk die Beyoncé droeg in 2003. Hoewel Bey’s versie een mini-jurk was, droeg Zendaya de jurk met een flowy maxi-skirt inclusief insnede. Allebei de versies hebben de diepe paarse kleur met limoenkleurige accenten en cut-outs rondom de torso.

Zendaya schrijft geschiedenis als jongste Emmy-winnaar ooit en Twitter gaat los

Beyoncé droeg dezelfde look 18 jaar geleden tijdens haar eerste solo-optreden op de BET Awards, waar ze haar single “Crazy in Love” zong. Zendaya’s stylist, Law Roach, dook in de archieven van Versace’s Spring/Summer 2003-collectie. Hij deelde de outfit op Instagram met een slow-motion video van Zendaya in full glam, daaronder zette hij het passende nummer “Crazy In Love” en schreef in de caption, “Paying homage to the Queen Beyoncé wearing @versace SS2003 ….. get you a stylist with a ARCHIVE!!!!”

https://www.instagram.com/reel/CQo-_TBDiAi/?utm_source=ig_embed

BET Awards

Gisteren vonden de BET Awards plaats in het Microsoft Theater in Los Angeles. En hoewel er afgelopen jaar amper rode loper-events plaatsvonden, trok Zendaya alles uit de kast. De actrice verscheen eerder al in een felgele Valentino-jurk met juwelen van Bulgari tijdens de Oscars, ze droeg een gestippelde Christopher John Rogers naar de virtuele Emmy’s en droeg wederom een Valentino-look naar de Critics’ Choice Awards.

Stylist Roach vertelde in April tegen BAZAAR.com over zijn samenwerking met Zendaya, “It’s such a collaborative process, but I always get what I want in the end. I like to joke and think that I’m the boss, but she’s really the boss. She trusts me to bring her the things that I think are the best and that really suits her and really speaks to who she is as this fashion phenom.” Wij zijn verliefd op de Versace-look.

Deze 15 outfits bewijzen dat Zendaya een mode-icoon is

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.