Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 21 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Zendaya doet een trio in Challengers, fans nu al lyrisch over de film

Nog heel even.. maar dan is Zendaya te zien op het witte doek. De Amerikaanse actrice speelt in de film Challengers (die nu al de hoge verwachtingen waarmaakt) over een professioneel tennister. In de film zien we de ingewikkelde liefdes-of lustverhouding tussen drie jonge tennisspelers en de trailer belooft al heel veel goeds.

De film Challengers legt de lat hoog

Het verhaal gaat om Tashi (Zendaya dus) een tennister die nu coach is en die haar man Art getraind heeft van middelmatige speler naar Grand Slam-wereldkampioen. Art gaat even niet zo lekker en daarom besluit Tashi om hem in te schrijven voor een Challenger evenement. Dit event is niet van hoog niveau, maar zo kan hij wel even zijn zelfvertrouwen opkrikken. Tijdens deze wedstrijd staat hji tegenover Patrick – een speler die ooit heel goed was en nu last heeft van een soort burn-out. Om het allemaal nog wat pittiger te maken.. Patrick is de ex-beste vriend van Art én de ex-vriend van Tashi. Ingewikkeld much? Ja zeker. En om het allemaal nóg ingewikkelder te maken hadden de drie in hun tienerjaren ook nog eens een trio.

Reacties zijn lovend

De trailer kwam gister online en wij kunnen nu eigenlijk al niet meer wachten. Onze girlcrush Zendaya is natuurlijk weer prachtig zoals altijd, maar wát is het goed gefilmd en wat wordt er al heerlijke muziek gebruikt in de trailer. Precies de juiste combinatie van spanning, sexy en een tikkie frustratie maar dat is precies wat je ziet op beeld. Mensen gingen massaal naar Twitter om hun eerste reacties achter te laten. Zendaya is hot, Josh O’Connor is ook hot en nog meer dingen die wij eigenlijk ook wel vinden:

Maar of lover Tom Holland dit nou allemaal zo leuk vindt.. (geintje, acteurs moeten dit kunnen hebben. Toch..?!)

De film is vanaf 14 september in de bioscoop te zien.

Dit zijn de eerste beelden van de Nederlandse Netflix-film Happy Ending, een verhaal over (ontbrekende) orgasmes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.