Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 5 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Zendaya ziet eruit als een zeemeermin in een nieuwe teaser voor Super Bowl

Wat gebeurt er als je Zendaya in een azuurblauwe jurk met zeeschelpen zet? Precies, magic. De afgelopen jaren heeft Zendaya meerdere keren bewezen dat ze letterlijk elke look kan hebben en verscheen ze in adembenemende looks op de rode loper. Nu verschijnt het mode-icoon en Euphoria-actrice in een nieuwe clip in Little Mermaid-vibes.

En dat wil je zien.

Zendaya als zeemeermin

Van de ene op de andere dag verschenen er teaserbeelden van Zendaya in haar allereerste Super Bowl-advertentie voor Squarespace. Gekleed in een knielange aqua-halternekjurk, met een aansluitend lijfje bedekt met schelpen, zie je Zendaya ronddraaien op wat lijkt op een strandpromenade met een paar ivoorkleurige pumps. En eerlijk is eerlijk: wij krijgen er direct een vakantiegevoel van.

@SQUARESPACE / INSTAGRAM

Qua beautylook matcht Zendaya haar oogschaduw met de oceaankleurige outfit en draagt ​​ze haar rode haar (ariel-vibes) in een zijscheiding. Bekijk hier de teaserclip:

Reacties

Fans van de actrice gaan natuurlijk direct los in de comments onder de Instagram-post met reacties als, “KWEEEEEN😍😍😍 Ariel could never🙌” en, “An actual goddess 🙌😍”. Anderen voegen toe, “Yesss I cant wait 👏👏👏👏” en, “OMGG IM SO EXCITED!!!!🔥” De volledige video van Zendaya wordt naar verluidt uitgezonden in het eerste deel van de Super Bowl op 13 februari. En nu we dit weten, gaan we natuurlijk direct kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.