Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 21 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan compleet los over de date night van Zendaya en Tom Holland

Zendaya en Tom Holland zijn de definitie van couple goals. Nadat we ons jarenlang hebben afgevraagd of de twee samen zijn, heeft het paar onze harten veroverd met schattige foto’s en captions op sociale media, lieve interviewmomenten en geruchten dat ze samen een huis in Londen hebben gekocht. Nu maakt Tomdaya iedereen enthousiast nadat ze samen op date night werden gespot.

En fans gaan compleet los.

Tom Holland en Zendaya op date night

De twee werden donderdag gespot toen ze naar Madison Square Garden in New York gingen voor een date night. Maar dat is niet alles, ze droegen allebei bijpassende hockeyshirts met elkaars naam erop – met op Toms shirt de tekst ‘Zendaya’ op de rug, terwijl haar shirt bedrukt was met ‘Holland’. Foto’s van het paar zijn hier te zien. We zien ze daar tijdens een wedstrijd van de Detroit Red Wings tegen de New York Rangers.

Maar daar bleef het niet bij, want Zendaya en Tom Holland werden ook gespot tijdens het verlaten van hun hotel in bijpassende outfits. Daar was één ding waar fans niet over uitgepraat raakten en dat heeft alles te maken met Zendaya’s haar.

Gotham/GC Images

Naast een prachtige roodbruine tint, zit er zoveel body en volume in haar kapsel. Kortom, we moeten zo snel mogelijk weten met welke hack ze zoveel volume in haar kapsel heeft gekregen. E! News plaatste de foto op social media en het bericht werd overspoeld met enthousiaste reacties van fans. Zo schreef een fan, “I’m really about to hit up a salon to GET HER HAIR COLOR RIGHT NOW OMG 😍 that dimension ✨” en voegde een ander toe, “It’s like a Dyson commercial. We love to see it.” Een derde schrijft, “It’s giving Julia Roberts vibes 😍 but Z is still her own kind of amazing 😍😍😍” En eerlijk is eerlijk: wij zijn ook fan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.