ZERO ***** given bewees dat iedereen weleens een awkward moment heeft

Afgelopen dinsdag vond het NSMBL x sloggi event plaats, genaamd ZERO ***** given. De avond stond in het teken van het overwinnen van ongemakkelijke situaties, iets wat we allemaal weleens hebben meegemaakt. Het was een gezellige avond waarbij meerdere sprekers over hun ongemakkelijkste (overwonnen!) moment vertelden, én we hadden een live versie van Guy Talk.

Benieuwd hoe deze avond er ongeveer uitzag? Bekijk dan snel de aftermovie hieronder.

ZERO ***** given event van NSMBL en sloggi

Uploaded by NSMBL on 2019-04-30.

ZERO ***** given

ZERO ***** given vond plaats in het prachtige restaurant Adam & Siam aan het Rokin. Omdat ‘comfortable conquers‘ het thema van de avond was, nodigden wij samen met sloggi een aantal inspirerende sprekers uit die vást weleens wat ongemakkelijks hadden meegemaakt. En ja hoor, Ginny Ramkisoen (van Vacature via Ginny), Martine (van Wil & Tien), Mascha Feoktistova (van Beautygloss) en Nicole Huisman en Sabrina Meijer vertelden stuk voor stuk hilarische verhalen van momenten waarop zij zich in een ongemakkelijke situatie begaven, maar hier gelukkig ook weer uitkwamen.

sloggi

Zo vertelde Mascha een verhaal over een keer dat ze per ongeluk naaktfoto’s liet zien aan een zakenrelatie. Hoe dat gebeurde? Ze wilde laten zien hoe de app VSCO Cam werkt, maar was daarbij even vergeten dat ze die avond daarvoor allemaal interessante foto’s had gemaakt voor haar vriendje, omdat ze op reis was en dus niet thuis bij hem. Oeps…

“Dus ik pak mijn telefoon erbij en zeg ‘let op, dit is de app VSCO Cam en dan druk je op import…'” Ze is even stil en de zaal begint te giechelen. We weten namelijk allemaal wat er gebeurt wanneer je op import drukt, dan verschijnt je complete foto-album…
Je snapt het, dit is een situatie waarin je je nóóit hoopt te begeven. Hoe ze dit oploste? Ze trok de telefoon snel naar zich toe, liep weg en deed alsof het nooit was gebeurd. Blijkbaar heeft het uiteindelijk gelukkig niets uitgemaakt, want kijk waar ze nu is. Gelukkig bewijst Mascha hiermee dat zelfs mensen zoals zij soms de mist in gaan.

Guy Talk XXL

Verder was er een live XXL versie van Guy Talk; we nodigden vier gezellige mannen uit, die – net zoals de vrouwen – verhalen vertelden over ongemakkelijke momenten in hun leven. Je begrijpt: ook dat was lachen, gieren, brullen. Hierna volgden dilemma’s; voor welke optie zouden de mannen kiezen als ze moesten? Zouden ze er bijvoorbeeld voor kiezen om alle talen ter wereld te kunnen spreken, of zouden ze toch liever met dieren willen praten?

Natuurlijk was de avond niet compleet zonder heerlijke hapjes en drankjes. Ook was er een photobooth én kon je de nieuwe ZERO Feel-collectie van sloggi bewonderen en aanschaffen. Was je er niet bij, maar wil je deze collectie toch graag kopen, dan doe je dat hier.

sloggi

Het was een gezellige, inspirerende en prettige avond, waarin maar weer eens bleek dat stiekem niemand perfect is, en dat iedereen wel eens een mega ongemakkelijk moment heeft. Gelukkig bewees iedereen die aanwezig was dat geen enkel ongemakkelijk moment onoverwinnelijk is, als je je maar comfortabel genoeg voelt.

In samenwerking met Sloggi

Reageer op artikel:
ZERO ***** given bewees dat iedereen weleens een awkward moment heeft
Sluiten