Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 4 april 2019

ZERO ***** given: een avond met NSMBL x sloggi over het overwinnen van awkward situaties

Je belandt in een situatie waarvan je geen idee hebt hoe je er ooit in terecht bent gekomen. Het zweet breekt je uit, je begint te stotteren en de wereld om je heen lijkt in elkaar te storten. Hoe. Lul. Je. Jezelf. Hieruit. En dan komt het punt waarop je alleen nog kunt denken: ‘fuck it, let’s go’. Je hartslag stijgt, je zintuigen staan op scherp en je gaat er gewoon voor.

ZERO ***** given

Samen met sloggi organiseert NSMBL een avond in het teken van dit ‘fuck it’-gevoel. Een avond die draait om kracht, waarbij inspiratie, zelfverzekerdheid, comfort en echtheid centraal staan, maar er ook (meer dan) genoeg ruimte is voor humor. We nodigen vijf inspirerende sprekers uit (waaronder Mascha Feoktistova) die zich elk op hun eigen manier in een oncomfortabele situatie hebben gewurmd, maar zichzelf daar ook weer uit hebben gekregen. En dat allemaal dankzij een ZERO ***** given-mentaliteit. Want het comfort van die mentaliteit brengt je ergens.

sloggi x NSMBL

Als er iets is wat wij belangrijk vinden, is het dat je je als vrouw comfortabel voelt in wat je aanhebt. Een goede outfit doet wonderen voor je zelfvertrouwen, maar lekker in je vel zitten is minstens zo belangrijk. Bodywear-merk sloggi denkt er precies zo over. Comfort is dan ook een van hun belangrijkste kernwaarden. Dit komt goed naar voren in hun fijne ZERO Feel-collectie, die zich aanpast naar jouw lichaam. De lingerie in de collectie bevat geen naden of labels, waardoor je de lingerie bijna niet voelt zitten. Hoe fijn is dat?

sloggi – Comfortable Conquers – 6 sec

We believe true comfort is a super power. A magical anything-goes super fuel, that lets you feel great in every moment of every day. No matter what you want to do, no matter what happens – if you’re comfortable, you’ll conquer it. #ComfortableConquers #ZEROFeel

Een nieuw item uit de ZERO Feel-lijn is de Soft Bra. Deze bh heeft geen beugels, maar ondersteuningszones. Zo heb je toch de ondersteuning van een bh, maar de comfort van een bralette. Verder is ook deze bh vrij van naden en labels én is hij lichter en dunner dan de gemiddelde bh. Verder bevat de Soft Bra – anders dan de andere items uit de ZERO Feel-collectie – wel een haak-en-oog sluiting op de rug, zodat de bh verstelbaar is naar jouw wensen.

De Soft Bra van sloggi komt in vijf kleuren: Papaya, Angora, Coffee Sugar, Cognac en Black. Hieronder zie je de kleuren Papaya, Angora en Coffee Sugar.
sloggi

Het event

Het ZERO ***** given evenement vindt plaats in Adam & Siam, een mega gezellig restaurant in hartje Amsterdam. We zetten er een fotobooth neer, hapjes en drankjes worden verzorgd en we organiseren een XXL live versie van onze populaire YouTube-serie Guy Talk. Klinkt dat leuk, of klinkt dat leuk? Wees er wel snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

De inspirerende sprekers die je op het event kunt verwachten, zijn Mascha Feoktistova (Beautygloss), Willemijn en Martine (bekend van YouTube-kanaal Wil & Tien), Ginny Ramkisoen (oprichter van Vacature via Ginny), Nicole Huisman (stylist) en Sabrina Meijer (bekend van blog AfterDRK).

Voor de XXL versie van Guy Talk zetten we vier leuke mannen op het podium: Mauro en Sergio, bekend van eerdere Guy Talk-afleveringen en twee gezellige nieuwe mannen, genaamd Mark en Thomas. Met z’n vieren zullen zij leuke anekdotes vertellen op basis van vragen die gesteld worden tijdens het evenement.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de mogelijkheid tot een shopsessie. De entree voor het evenement bedraagt €10,-, wat je vervolgens terugkrijgt in een sloggi-waardebon van €15,-. Zo koop je bijvoorbeeld een bh – zoals de megafijne nieuwe Soft Bra uit de ZERO feel-collectie van sloggi – voor geen €39,99, maar voor €24,99*.

Omdat comfort en zelfvertrouwen centraal staan op het evenement, verzorgt sloggi een stand waar je de nieuwste items uit de ZERO Feel-collectie kunt aanschaffen. Zoals hierboven al beschreven bevat deze collectie comfortabele lingerie, waarin je je geen moment zorgen hoeft te maken om irritante lingerie-struggles. Hier vind je bijvoorbeeld ook sloggi’s nieuwe Soft Bra.

Kortom: verwacht een inspirerende avond die bol staat van leren én lachen, en waarbij een ‘fuck it, let’s go’-mentaliteit centraal staat. Wij hebben er zin in. Als jij er net zoveel zin in hebt als wij, kun je hier een ticket kopen voor het event. Nogmaals, wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Praktische informatie

Naam: ZERO ***** given
Datum: dinsdag 16 april
Entree: €10,- inclusief een sloggi-waardebon ter waarde van €15,-
Tijdstip: 17:30-19:30 (inloop vanaf 17:00)
Locatie: Adam & Siam, Rokin 93, 1012 KM Amsterdam

*Van deze korting kun je alleen tijdens het event gebruik maken.

In samenwerking met sloggi

Reageer op artikel:
ZERO ***** given: een avond met NSMBL x sloggi over het overwinnen van awkward situaties
Sluiten