Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 2 aug 2019

Holy Shit – Een zevenjarig jongetje heeft 526 tanden uit zijn kaak laten verwijderen

Als je binnenkort een afspraak bij de tandarts hebt staan, raden we je aan nú weg te klikken. Wat je zometeen gaat zien is namelijk te bizar voor woorden.

Een zevenjarig jongetje uit India ging naar het ziekenhuis met pijn aan zijn kaak. Niet lang daarna kwamen dokters erachter waar deze pijn vandaan kwam: het arme kind had honderden tanden in z’n mond zitten. 526, om precies te zijn. Even voor de duidelijkheid, een heeft normaal 32 tanden.

Complex on Twitter

A 7-year-old boy in India was complaining about severe jaw pain. Turns out he had 526 extra teeth in his mouth: https://t.co/L2OuedYE4n

Doktoren gingen aan de slag om het jongetje van de excessieve hoeveelheid tanden af te helpen. Op de foto’s die het ziekenhuis maakte is te zien hoeveel tanden er zijn getrokken. Ook publiceerde het ziekenhuis een röntgenfoto van de mond van het jongetje vóór de operatie.

WSVN 7 News on Twitter

The 7-year-old boy was complaining of swelling and pain in his jaw. When doctors examined him, they discovered he had 526 teeth inside his mouth. https://t.co/rtWJgLktDu

Times of India on Twitter

526 teeth removed from Chennai boy’s mouth The swollen right cheek of seven-year-old Ravindranath looked like symptoms of a decayed tooth to his parents. Read: https://t.co/zmf2PEY0ZU

Volgens het ziekenhuis zou het kind al jarenlang met de enorme hoeveelheid tanden in zijn mond rondlopen. Gelukkig is hij er nu van verlost en kan hij hopelijk door het leven met een normaal gebit.

Dit vind je ook interessant:
Dokter vindt honderden bubble tea balletjes in de maag van een meisje

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Holy Shit – Een zevenjarig jongetje heeft 526 tanden uit zijn kaak laten verwijderen
Sluiten