Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Fashion 24 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Hold on – De zichtbare string is weer in en wij moeten er nog even aan wennen

Een tijd geleden zagen we al dat een bralette over een shirt prima kon. Een string boven je broek uit laten komen daarentegen, dat leek nog altijd een no-go. Tot nu. Het mag namelijk weer. Want geloof het of niet, de zichtbare string is weer hot.

We zagen het al bij celebrities als Dua Lipa, Kim Kardashian J.Lo en Hailey Bieber. Tja, en als zij het dragen dan wéét je dat het een trend is.

Zichtbare string is terug

Net als vele andere trends van vroeger – van opvallende schoudervullingen en trenchcoats tot de spencer – maakt de zichtbare string ook zijn comeback. Als we onder andere Dua Lipa, Kim Kardashian, Hailey Bieber en Bella Hadid mogen geloven, lopen we straks allemaal weer met een zichtbare string boven onze broek. Eerlijk is eerlijk, wij moeten nog even wennen.

Voor echte it-girls

Het is een tijdje geleden dat we de zichtbare string hebben gezien op de catwalk. Begin 2000 kwamen onder andere Paris Hilton, Christina Aguilera en Halle Berry er prima mee weg. En zoals dat gaat met trends, zag je het even later ook terug in het straatbeeld.

Hoewel we het nu al zo’n twintig jaar zonder deze trend moesten doen, lijkt het zijn comeback te maken. Wie een beetje heeft opgelet op Instagram, heeft de zichtbare string al een paar keer voorbij zien komen. Kim Kardashian deelde een paar dagen geleden nog een kiekje waarop ze een zwarte Givenchy-jurk droeg met open rug en jawel, een zichtbare string in het rood.

Goed. Nu vraag je je natuurlijk af hoe dat er ook alweer uitziet, zo’n string boven je broek. Well, na een rondje Instagram kwamen we genoeg celebrities tegen die al met de trend meedoen. Kijk en laat je inspireren.

Speaking of opvallende trends.. tech jewelry gaan we ook steeds vaker zien. En ja, dan hebben we het over een tablet-pen als oorbel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hold on – De zichtbare string is weer in en wij moeten er nog even aan wennen
Sluiten