Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 8 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Zien – Dé revolutie van Kylie Jenner tijdens Keeping Up With The Kardashians

Twintig seizoenen en bijna vijftien jaar later moeten we gedag zeggen tegen Keeping Up With The Kardashians. Een ding is zeker: de KarJenners-zussen zijn flink veranderd door de jaren heen, met name Kylie Jenner. De realityster heeft tijdens de show de grootste transformaties gehad.

Van haar tienerjaren tot het moederschap: we’ve been there. 

Kylie Jenner haar transformatie

Kylie Jenner was nog amper tien jaar oud toen Keeping Up With The Kardashians van start ging. Camera’s volgden de realityster al op jonge leeftijd en het voelt alsof we een beetje met haar zijn opgegroeid. Kylie’s uiterlijk is in de loop van de jaren zo flink veranderd, dat zelfs de grootste KUWTK-fans versteld staan.

1. 2009

In 2009 begon de 12-jarige Kylie Jenner zwarte eyeliner te dragen en had ze een lange dikke pony, waardoor ze een kenmerkend edgy middelbare scholier look kreeg.

2. 2010 en 2011

Kylie’s look begon te veranderen toen ze een tiener werd. Ze begon meer make-up te dragen en veranderde haar coupe naar golvende lokken.

Kylie 2011
ANP

3. 2012 en 2013

In 2012 draaide het om nieuwe haarstijlen uitproberen voor Kylie Jenner, van rode plukken tot een pony. Daarnaast begon ze ook meer make-up te dragen.

ANP

4. 2014

Op 17-jarige leeftijd begon Kylie veel te experimenteren met verschillende haarkleuren en toverde haar lange lokken om tot een lob. Fans wisten nooit wat met welk haarkleur ze Kylie Jenner konden aantreffen. In 2014 begonnen de lippen van de realityster te veranderen. Fans dachten dat het lipfillers waren, maar Kylie ontkende de geruchten.

2014
ANP

5. 2015

2015 was het jaar dat Kylie Jenner eindelijk toegaf dat ze lipfillers had. Tijdens een KUWTK-aflevering in mei 2015 vertelde ze waarom het ontkende. “I have temporary lip filler, it’s just an insecurity of mine and it’s what I wanted to do. I want to admit to the lips, but people are so quick to judge me on everything.”

Kylie 2015
ANP

6. 2016 en 2017

Toen Kylie 19 werd, ging ze voor een meer verfijnde looks en koos voor glamorous jurken en bob-pruiken op de rode loper. We love.

Kylie 2017
ANP

7. 2018

Het uiterlijk van de kersverse moeder veranderde in 2018 na de geboorte van Stormi. De realityster deed afstand van haar lipfillers, waardoor ze weer op de ‘oude’ Kylie Jenner leek.

8. 2019

Kylie Jenner kreeg de titel self-made billionaire en haar zelfvertrouwen leek te schitteren op elke foto. De realityster begon ook opnieuw lipfillers te gebruiken.

Kylie 2019
ANP

9. 2020

Hoewel Kylie Jenner nooit stil stond op het gebied van nieuwe make-up looks uitproberen, ging ze dit jaar voor een subtiele en volwassen look. De realityster koos voor neutrale kleuren.

Kylie 2020
ANP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zien – Dé revolutie van Kylie Jenner tijdens Keeping Up With The Kardashians
Sluiten