Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 11 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Zien! Stormi Webster’s eerste eigen TikTok-video is een feit

We hebben Stormi natuurlijk al meerdere keren voorbij zien komen in menig video. Mama Kylie Jenner poseert maar al te graag met haar dochterlief. Nu is deze video alleen toch echt opgenomen door Stormi Webster zelf, en daarmee maakt zij haar TikTok-debuut.

Stormi’s Tik Tok debuut

De video werd op 9 juli op Kylie Jenner haar TikTok-account gepost. In de lachwekkende video zien we hoe de 4-jarige, gekleed in een gestreept t-shirt, een video van zichzelf opneemt. Over haar gezicht is een filter te zien, en daar speelt de jonge Stormi maar al te leuk op in. Even later draait zij de camera op haar moeder. Kyli zit in haar pyjama een pasta te eten. De video is voorzien van het nummer ‘Monkeys Spinning Monkeys’.

Dit is weliswaar de eerste officiële TikTok die Stormi zelf gemaakt heeft, maar het was natuurlijk niet de eerste keer dat ze in een van haar moeders video’s verscheen.

@kyliejenner

stormis first tik tok 🤣

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

De dag (8 juli) voor deze video wenste Kylie haar volgers namelijk nog een “happy friday” en plaatste zij een TikTok waarin het moeder dochter duo schoenen passen in hun enorme kast. Deze video werd versterkt met het nummer ‘Walk’ van Saucy Santana. In de video is te zien hoe de twee fashionista’s een reeks chique schoenen aanpassen. We zien onder andere glinsterende hakken, felgekleurde sandalen, muiltjes en stiletto’s voorbij komen.

Meer video’s

Eerder op 6 juli plaatste Kylie een TikTok waarop haar dochter reageerde op het virale “Stormi, you look like mommy baby” geluid. Later op de dag plaatste de Kardashians-ster nog een andere lieve video van haar en Stormi die lip-synchroniseerden met het geluid: “What’s better than one covergirl? Two covergirls!”

Het zal ons niet verbazen wanneer de kleine Stormi binnenkort haar eigen TikTok-account heeft en miljoenen volgers heeft.

Kylie Jenner viert Stormi’s derde verjaardag met een complete vakantie voor alle Kardashians

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.