Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 11 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Zijn Kylie Jenner en Timothée Chalamet nog aan het daten?

Vier maanden geleden kwamen de eerste geruchten naar buiten dat Kylie Jenner zou daten met Timothée Chalamet. Maar zijn de twee nog steeds in love?

Er waren namelijk geruchten dat Kylie en Timothée al een punt hadden gezet achter hun korte fling, maar nu is er nieuwe informatie.

Zijn Kylie Jenner en Timothée Chalamet nog aan het daten?

Als we E! News mogen geloven, dan zijn Kylie en Timothée gewoon nog in de datingfase. Sinds de liefde is aangewakkerd is er niet veel veranderd, al houden de twee hun romance wel uit de spotlight.

Eerder in augustus gingen er verhalen rond dat Kylie door Timothée gedumpt zou zijn, maar volgens TMZ is daar niets van waar. “Everything is cool between the two and they’re still an item” vertelt een insider aan het nieuwsplatform. “Any reports that say otherwise are false.”

De vorige relaties van Timothée Chalamet

Van Kylie weten we allemaal wie haar vorige liefdes waren. De beautymogul zocht het vooral in de rapscene, met Travis Scott als langstdurende partner én als de vader van haar kinderen. Maar met wie is Timothée Chalamet geweest?

Hij is in de loop der jaren gekoppeld aan een aantal sterren, waaronder actrice Eiza González, Madonna’s dochter Lourdes Leon en de dochter van Johnny Depp, Lily-Rose Depp. Niet de minste namen, als je het ons vraagt.

Hoewel Timothée zijn liefdesleven graag prive houdt, werd hij in 2019 samen met Lily-Rose Depp op een boot gespot en de beelden liegen er niet om. Op foto’s van E! Online zien we hoe de twee in een flinke zoensessie verstrengeld zijn. De ophef om die foto’s heeft diepe indruk gemaakt op Timothée, waardoor hij er nu voor kiest zijn liefdes niet aan het publiek te laten zien. Mochten Kylie en Timothée dus een ding worden, dan gaat het nog wel even duren voordat we ze samen op een rode loper zien.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.