Renée
Renée Entertainment 30 jun 2017

Zo ben je meer up-to-date met ‘Game of Thrones’ dan wie dan ook

Dat we niet kunnen wachten, hebben we je al tientallen malen duidelijk gemaakt, maar nu komt die datum van 17 juli toch wel erg dichtbij! De zeventiende is de dag dat het zevende seizoen van Game Of Thrones weer te zien zal zijn in Nederland; exclusief bij Ziggo en slechts een dag na de lancering in Amerika. Maar hoe bereid je je nou echt goed voor?

Met het nieuwe seizoen van je favoriete serie in aantocht is het toch altijd eventjes graven in je geheugen naar alle belangrijke details van de afgelopen seizoen, en precies daarop is nu iets wel heel handigs bedacht: een chatbot met álle mogelijke info en handige samenvattingen.

Wie waren ook alweer vriendjes? En wie moet er allemaal dood? Wat kan je allemaal verwachten? De Guide of Thrones Messenger heeft alle antwoorden.

Voor zowel beginnende als trouwe kijkers

Waar we zelf al afleveringen dubbel hebben zitten kijken, begrijpen we ook dat het nog wel eens een zet kan zijn om met Game of Thrones te beginnen. Precies daarom is de Guide of Thrones óók ontworpen voor beginners die het graag verder kijken met de rest van de groep. De chatbot deelt snappy samenvattingen van de officiële karakters en zorgt er hiermee voor dat jij nog meer kunt genieten van het nieuwe seizoen dan wanneer je er na de maandenlange pauze blanco in was gegaan.

Wie wint de strijd om Westeros? En wie staat er op de kill list van Aria Stark?

In de Guide of Thrones worden de belangrijkste vragen over de strijd om Westeros virtueel beantwoord, maar bijvoorbeeld ook alle ins en outs over de mensen waar Aria Stark klaar mee is. Daarnaast werkt het gewoon makkelijk via Facebook Messenger, waardoor het direct toegankelijk is voor iedereen. Voorpret gegarandeerd!

Game of Thrones als allereerste kijken op 17 juli

Ziggo is er slechts 24 uur na de uitzending in Amerika bij met de officiële afleveringen van seizoen zeven. De eerste zes seizoenen kijk je natuurlijk nu al via Ziggo Movies & Series XL en L.

Wil jij met je vrienden en collega’s tijdens de borrel mee kunnen praten over alle laatste details en round-ups? Check hier dan snel de Guide of Thrones Messenger en update jezelf! Toch wel handig als je nog niet helemaal bij bent.

In samenwerking met Ziggo

Reageer op artikel:
Zo ben je meer up-to-date met ‘Game of Thrones’ dan wie dan ook
Sluiten