Zo groot is het verschil tussen borsten vóór en na borstvoeding

Love & Life

Zo groot is het verschil tussen borsten vóór en na borstvoeding

Waar het geen verrassing zal zijn dat de borsten van een vrouw vanwege borstvoeding kunnen veranderen in maat en vorm, heeft niet iedereen door dat dit ook per dag enorm kan verschillen. Om dit punt te bewijzen én schaamte de wereld uit te krijgen, besloot Chi-Chi LaFlare een before & after foto van haar borsten te delen op Instagram.

Op Chi-Chi’s foto zie je links haar borsten direct nadat ze wakker werd ‘s ochtends, en rechts een foto na het afkolven van maar liefst een hele liter moedermelk. Wat een verschil voor zo’n korte tijd!

Voor Chi-Chi is het super belangrijk dat iedere collega-moeder zich comfortabel voelt bij het geven of afkolven van borstvoeding. Om die reden heeft ze Chi-Chi’s Magic Milk opgericht: een non-profit organisatie die vrouwen oproept zich niet te schamen en het geven van borstvoeding zelfs te delen met de wereld. Want laten we eerlijk wezen: hoewel borstvoeding de normaalste zaak van de wereld is, wordt het nog behoorlijk vaak als intiem of zelfs ongepast bestempeld.

Chi-Chi’s volgers zijn dan ook dolblij dat de moeder niet bang is om haar foto’s met het wereldwijde web te delen en voelen zich hierdoor stukken minder alleen. Topper!