Bente De Bruin
Bente De Bruin Beauty 29 apr 2018

Zo haal je écht alle restjes van een pleister weg

Hoewel je pleisters draagt om minder last van bepaalde kwaaltjes te hebben, is het dragen van deze plakkers ook zeker niet favoriet. Wanneer je wondje dan eindelijk genezen is, heb je weer iets nieuws om mee te dealen: de plakresten. Want hoe krijg je deze nou echt goed weg?

Alles wat je nodig hebt om de restjes van je huid af te krijgen is een watje, een flesje nagellakremover en een beetje bodylotion. Doe een beetje remover op het watje en leg dit even op je huid. Vervolgens veeg je voorzichtig de restjes plak van je huid af. Was dan de remover ook van je huid en smeer de plek goed in met bodylotion, want nagellakremover kan je huid wat droog maken.

In de meeste nagellakremovers zit aceton, een chemisch oplosmiddel dat ervoor zorgt dat lijm wordt afgebroken, daarom werkt dit zo goed. Dit trucje kun je echter beter laten als het wondje waarvoor je de pleister gebruikte nog open is, want dat gaat ontzettend prikken!

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zo haal je écht alle restjes van een pleister weg
Sluiten