Zo handig: de beste Android functies om alles uit je gezondheid te halen

Love & Life

Zo handig: de beste Android functies om alles uit je gezondheid te halen

Heb jij een Android telefoon? Dan bestaat er een enorme kans dat je nog lang niet weet wat je er allemaal uit kunt halen – en dan hebben we het even niet over de customizable features. Zeker wanneer we het over gezondheid hebben, is er zoveel mogelijk om je te helpen fit te blijven.

Omdat we hier zelf nog niet van op de hoogte waren, delen we dit natuurlijk ook graag even met onze mede-Android-gebruikers. Van eenvoudige dingen als calorieën en stappen tellen tot het bijhouden van je gepersonaliseerde workout schema: dit is allemaal super eenvoudig mogelijk met Android’s ‘S Health’.

Zo tel je calorieën, van ontbijt tot avondeten en snacks:

En zo maak je je eigen fitness schema:

Altijd fijn om te weten hoeveel stappen je zet op een dag, of tijdens je hardlooprondje:

Maar ook: je stresslevels! Ja, ook dat is dus mega eenvoudig te meten

Ja, best wel handig, dat S Health, en bovenal een hele fijne staple als je wat bewuster wilt worden van je dagelijkse leven. Meer weten over de handige functies die Android te bieden heeft, waaronder ook productiviteit, entertainment, koken en essentials voor je dag? Check dan ook even de rest van deze praktische video’s op het nieuwe Android & You kanaal, en abonneer je om op de hoogte te blijven van nieuwe tips!

Android & You – Alles over Android.

in samenwerking met Android