Renée
Renée Entertainment 20/04/2017

Zo mooi: IKEA doneert poppenbedden aan kattenasiel

De kou is nog lang niet voorbij en zeker in Canada heeft men hier nog flink last van. Voor een Canadees dierenasiel betekende dit helaas dat sommige katten in de opvang op een koude grond moesten slapen, omdat er simpelweg geen budget was voor grotere constructies om de katten warm te houden. Omdat IKEA zich graag inzet voor goede doelen en organisaties, besloot de woongigant tien Duktig poppenbedjes te doneren, die blijkbaar ook mega geschikt zijn voor katten.

IKEA Canada doneerde de bedden samen met een geldsom van $300, zodat de katten niet direct op de grond hoefden te slapen en comfortabel erboven kunnen zweven. Het Etobicoke Humane Society asiel is een non-profit organisatie, gerund door enkel vrijwilligers en was zoals verwacht enorm blij met de bedjes. Leuk detail: blijkbaar zijn deze poppenbedjes al langer populair onder katteneigenaren, omdat katten hier bijna perfecter op passen dan de poppen waarvoor ze bedoeld zijn. Lief!

Het asiel deelde het volgende: “Now the cats are elevated off the cold, hard floor. Our floors are easy to clean but not terribly comfortable to lay on. Now cats like Catsby and Frankie have beds of their own to curl up in.”

Hazel is ook blij met haar zachte bedje:

Catsby:

Het asiel kan alle donaties gebruiken en weet ook lades om te toveren tot kattenbedjes:

Enkele andere lieve diertjes die nog een thuis zoeken of zochten:

Huffington Post

Reageer op artikel:
Zo mooi: IKEA doneert poppenbedden aan kattenasiel
Sluiten