Renée
Renée Love & Life 10 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Zo pijnlijk: meisje confronteert haar ex met vreemdgaan, op video

Als je je emotioneel niet zo stabiel voelt of momenteel enorme last hebt van PMS, dan is de volgende video wellicht geen aanrader om te kijken. In de bijzondere video confronteert een meisje haar ex-vriend met de (vele) malen die hij is vreemdgegaan tijdens hun relatie, en veel pijnlijker kan het niet worden.

Videoconfrontatie met ex

De twee zitten tegenover elkaar in een video van ruim zes minuten en beginnen te vertellen over hoe ze elkaar ontmoet hebben, maar al snel gaat het over het checken van de telefoon van de ander en het ontdekken van een andere vrouw in bed. En dat is nog maar het begin.

Leonard, de jongen in kwestie, lijkt zich maar weinig schuldig te voelen over zijn acties en volgt enkel met ‘verklaringen’ waarom hij vreemdging, in plaats van emotie in de vorm van spijt of schaamte. Grote kans dat je een beetje mee gaat huilen, zeker als je zelf ook ooit een dergelijke situatie hebt meegemaakt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zo pijnlijk: meisje confronteert haar ex met vreemdgaan, op video
Sluiten