Zó ziet de duurste pizza ter wereld er uit

Food

Zó ziet de duurste pizza ter wereld er uit

Mocht het je ondanks je voorliefde voor pizza zijn ontgaan; de allerduurste pizza die er op deze wereld te vinden is kost wel 2000 dollar (dat is zo’n 1915 euro). Net als wij ben je vast wel benieuwd waar deze pizza dan in hemelsnaam mee belegd is.

De pizza kun je bestellen bij Industry Kitchen in New York en heeft de naam 24K Pizza. Zoals te verwachten is ie dan ook rijkelijk belegd met 24-karaats bladgoud, maar ook geïmporteerde witte Stilton-kaas uit het Verenigd Koninkrijk, Ossetra kaviaar, truffels én foie gras.

I'm a dangerous man with some money in my pocket ?

A photo posted by Industry Kitchen (@industrykitchen) on

Met zulke ingrediënten kunnen we ons wel voorstellen dat een hapje van deze pizza vast een heftige smaakbeleving oplevert. Chef Braulio Bunay bevestigt dat de pizza extremely rich is en ideaal is om te eten wanneer je in bent voor een lavish meal. Juist.

Mocht je niet een hele pizza willen bestellen voor 2000 dollar, dan kun je ook één pizzapunt nemen voor 250 dollar ( zo’n 240 euro). Je moet dan wel even 48 uur van te voren aangeven dat je er trek in hebt. Iemand zin in een pizza margarita?

Honored to have @townandcountrymag write a piece about our $2,000 pizza ? Check out the story via the link in bio!

A photo posted by Industry Kitchen (@industrykitchen) on

Enjoy seasonal menus while admiring the Hudson River. • • • #eeeeeats #delish #seasonalingredients #local #cuisine #yum

A photo posted by Industry Kitchen (@industrykitchen) on

Deze pizzeria serveert pizza in een doos gemaakt van pizza en het is geweldig