Anne-Margreet
Anne-Margreet Beauty 11/06/2016

Zó zorg je er voor dat je lippenstift de hele dag blijft zitten

1. Met doorzichtig poeder voorkom je dat je lippenstift uitloopt
Misschien gebruik je dit wondermiddel al om de olie op je huid in bedwang te houden, maar je kunt het ook gebruiken om te zorgen dat je lippenstift óp je lippen blijft zitten. Breng een klein beetje doorzichtig poeder aan op je Cupido boog en op je kin om te voorkomen dat het uitloopt.

2. Breng verschillende lagen aan zodat je lippenstift de hele dag blijft zitten
Ben je het zat om je lippen continu bij te moeten werken? Geniet langer van je moeite door verschillende lagen aan te brengen, afgewisseld met doorzichtig poeder. Vergeet niet om je lippen na iedere laag even af te deppen met een tissue. Herhaal dit drie of vier keer voor het beste effect.

3. Gebruik een wattenstaafje om overtollige lippenstift te verwijderen
Een droge mond is de voornaamste oorzaak van lippenstift op je tanden. Het kan ook zijn dat de lippenstift te dicht bij de rand van de lip is aangebracht. Hoe vervelend ook, dit is gelukkig makkelijk te voorkomen. Gebruik een wattenstaafje om overtollige lippenstift te verwijderen door hem in je mond te doen, je lippen te sluiten en vervolgens naar buiten te trekken. Je kunt hier overigens ook heel goed een tissue voor gebruiken, maar pas dan wel op dat je niet teveel verwijdert.

4. Gebruik een lipliner en highlighter om je lippen voller te laten lijken
Hoewel je je lippen misschien wel bewust te dik aanzet, is er een andere manier om je lippen voller te laten lijken. Doe dit door met een lipliner de plooien in je lippen te accentueren en breng daarna pas lippenstift aan. Gebruik vervolgens een highlighter om het midden van je onderlip en je Cupido boog naar voren te brengen. Voilà, vollere lippen zonder buiten de lijntjes te kleuren.

5. Scrub je lippen regelmatig voor een egaal resultaat
Niet alleen je gezicht, maar ook je lippen hebben regelmatig een scrub nodig. Anders hopen dode huidcellen zich namelijk op en wordt het moeilijk om lippenstift egaal aan te brengen. Hiervoor kun je een scrub kopen of er zelf één maken van bijvoorbeeld suiker en honing. Ook een tandenborstel of washandje zijn geschikt om dode huidcellen van je lippen te verwijderen.

6. Gebruik lippenbalsem om je lippenstift nieuw leven in te blazen
Lippenstift mag dan één van onze favoriete producten zijn, lippenbalsem is minstens zo cruciaal voor mooie lippen. Smeer je lippen er regelmatig mee in om ze te hydateren, maar gebruik ook gerust lippenbalsem om je aangebrachte lippenstift nieuw leven in te blazen.

Vanaf nu zal dit nooit meer mis gaan! Met dit super simpele trucje zorgt ervoor dat jouw lippenstift nooit meer afgeeft op glazen:

Reageer op artikel:
Zó zorg je er voor dat je lippenstift de hele dag blijft zitten
Sluiten