De 8 modetrends voor deze zomer die wij gegarandeerd gaan dragen

Terwijl we nog half in quarantaine zitten, loopt het modeseizoen gewoon door. En wat is een betere afleiding dan eens even flink online shoppen? Dachten wij ook. De modetrends voor deze zomer zijn om te smullen en het wordt tijd dat jouw garderobe met mooie items gevuld gaat worden.

Jurkjes, jasjes, tassen en accessoires, we hebben alle modetrends voor een prachtige zomer verzameld.

1. Midi bag

Vergeet de allerkleinste tasjes waar nog net geen euro in past. De midi bag is deze zomer een grote trend. De tas heeft een strap voor om je schouder of een strap bovenop. Bovenal: hij is draagbaar, cool en al je essentials passen erin. Wat wil je nog meer?

View this post on Instagram

green in Pari 💚

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

2. Open rug

Wat is er zomerser dan een mooie top met open rug? Deze stijl is prima te dragen naar een zomers feestje. De open rug zorgt voor een echt statement.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Jen Ceballos (@endlesslyloveclub) on

3. Baseball petjes

De pet maakt een major comeback deze zomer. Neem dan vooral de stijl van Princess Diana, die ervoor zorgde dat de pet ook stylish gedragen kan worden.

View this post on Instagram

@vogueparis shot by @gstyles styled by @virginiebenarroch xx

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

4. Drama. Héél veel drama.

Eén van de modetrends van vorig jaar die deze zomer doorzet is veel drama. Volle rokken, pofmouwen met veel volume en ruffles. Deze zomer geldt een duidelijke boodschap: hoe dramatischer, hoe beter.

View this post on Instagram

How do ya like outfit change nr 3264 of the week? 😁

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

5. Fringe

Deze zomer staat volledig in het teken van franjes. Van suede jasjes, tassen tot jurkjes, a little fringe goes a long way deze zomer.

View this post on Instagram

Annonce @thevolon on the go #thevolon

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

6. Bandana

Niet alleen franjes komen terug, ook de bandana valt onder de modetrends voor deze zomer. De bandana geeft jouw bad-hair-day een stijlvolle uitstraling en daarnaast staat het vooral glamourous. Deze look geeft meteen een update aan jouw outfit.

View this post on Instagram

A leitmotif of the #DiorAW20 show from @MariaGraziaChiuri, discover the #DiorSavoirFaire behind the scarves that appeared tied around the models’ heads throughout. Featuring House motifs such as polka dots, Toile Oblique, and the more recent tie-dye, as well as referencing archival designs from the Marc Bohan era, the scarves were woven with fil coupé jacquard borders before being precision printed.

A post shared by Dior Official (@dior) on

7. Kort, korter, kortst

Eén van de modetrends die we zeker terug gaan zien deze zomer zijn de mini-rokjes. De mini-rok geeft direct een 90’s supermodel vibe en staat geweldig met een mooie blazer a la Kaia Gerber.

View this post on Instagram

#forcesoffashion today with this boss lady. thank you @voguemagazine @tonnegood for having us !! 🖤

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

8. Kleurrijke zonnebrillen

Wat zijn modetrends zonder de juiste accessoires? Deze zomer staat niet in het teken van grote zonnebrillen, maar van subtiele brillen met kleurrijke glazen. Van bruin tot oranje en van groen tot blauw, de ogen mogen weer gezien worden.

View this post on Instagram

🤠 camera light flash go

A post shared by 💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck) on

Reageer op artikel:
De 8 modetrends voor deze zomer die wij gegarandeerd gaan dragen
Sluiten