Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 11 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

De 8 modetrends voor deze zomer die wij gegarandeerd gaan dragen

Terwijl we nog half in quarantaine zitten, loopt het modeseizoen gewoon door. En wat is een betere afleiding dan eens even flink online shoppen? Dachten wij ook. De modetrends voor deze zomer zijn om te smullen en het wordt tijd dat jouw garderobe met mooie items gevuld gaat worden.

Jurkjes, jasjes, tassen en accessoires, we hebben alle modetrends voor een prachtige zomer verzameld.

1. Midi bag

Vergeet de allerkleinste tasjes waar nog net geen euro in past. De midi bag is deze zomer een grote trend. De tas heeft een strap voor om je schouder of een strap bovenop. Bovenal: hij is draagbaar, cool en al je essentials passen erin. Wat wil je nog meer?

2. Open rug

Wat is er zomerser dan een mooie top met open rug? Deze stijl is prima te dragen naar een zomers feestje. De open rug zorgt voor een echt statement.

3. Baseball petjes

De pet maakt een major comeback deze zomer. Neem dan vooral de stijl van Princess Diana, die ervoor zorgde dat de pet ook stylish gedragen kan worden.

4. Drama. Héél veel drama.

Eén van de modetrends van vorig jaar die deze zomer doorzet is veel drama. Volle rokken, pofmouwen met veel volume en ruffles. Deze zomer geldt een duidelijke boodschap: hoe dramatischer, hoe beter.

5. Fringe

Deze zomer staat volledig in het teken van franjes. Van suede jasjes, tassen tot jurkjes, a little fringe goes a long way deze zomer.

6. Bandana

Niet alleen franjes komen terug, ook de bandana valt onder de modetrends voor deze zomer. De bandana geeft jouw bad-hair-day een stijlvolle uitstraling en daarnaast staat het vooral glamourous. Deze look geeft meteen een update aan jouw outfit.

7. Kort, korter, kortst

Eén van de modetrends die we zeker terug gaan zien deze zomer zijn de mini-rokjes. De mini-rok geeft direct een 90’s supermodel vibe en staat geweldig met een mooie blazer a la Kaia Gerber.

8. Kleurrijke zonnebrillen

Wat zijn modetrends zonder de juiste accessoires? Deze zomer staat niet in het teken van grote zonnebrillen, maar van subtiele brillen met kleurrijke glazen. Van bruin tot oranje en van groen tot blauw, de ogen mogen weer gezien worden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De 8 modetrends voor deze zomer die wij gegarandeerd gaan dragen
Sluiten