Must-have – Déze zomerjurk is megapopulair op Instagram

Eens in de zoveel tijd spotten we een kledingstuk dat Instagram binnen no-time verovert. Neem bijvoorbeeld het stippenjurkje van de Zara dat zelfs een eigen Instagram-pagina kreeg. Deze keer zien we een zomerjurk heel veel terug op de gram. En eerlijk is eerlijk, leuk is-ie zeker.

Van Romee Strijd tot Hailey Bieber en Candice Swanepoel: deze zomerjurk van Cult Gaia is megapopulair op Instagram en wij zijn fan.

Van joggingbroek naar zomerjurk

Waar we de hele quarantaine één waren met onze joggingbroeken, is het hoog tijd om langzaam maar zeker weer te flaneren in alledaagse kleding. Instagram is natuurlijk dé plek waar je de nodige inspiratie op kunt doen, en toen wij een rondje op de gram deden viel ons een item op. De Serita Dress van Cult Gaia gaat viral en heb je al bij verschillende celebrities kunnen spotten.

De jurk van Cult Gaia

De zomerjurk is een echte must-have voor dit seizoen. Het is gemaakt van geweven katoen, waardoor het lijkt alsof het gebreid is. De jurk is alles behalve saai, dankzij de cut-out details. Perfect voor naar het strand, maar ook een echte eyecatcher op een zomers feestje.

Celebrities zijn fan

Een zomerjurk gaat natuurlijk niet viral zonder dat heel wat celebrities in het item zijn gespot. Model Candice Swanepoel was de eerste celebrity waarbij we de jurk konden zien, nog voor corona. Supermodel Rosie Huntington-Whiteley is ook fan van de Cult Gaia-jurk.

Grote kans dat je hem ook al hebt gespot bij Nederlands model Romee Strijd. Zij droeg de jurk tijdens een bijzonder moment: de bekendmaking van haar zwangerschap via Instagram. Al deze meiden droegen de jurk in het zandkleurig model, maar hij is ook verkrijgbaar in een roestkleur.

Op zoek naar soortgelijke zomerjurken? We got you.

1. Blousejurk – €45,-

zomerjurk-cult-gaia

2. Mini-jurk van linnen – €49,99

zomerjurk-cult-gaia
Bron: Mango

3. Zomerjurk – €69,90

Bron: About You
Reageer op artikel:
Must-have – Déze zomerjurk is megapopulair op Instagram
Sluiten