Aartie Narain
Aartie Narain Fashion 22 september 2020

Yes – Deze zomertrends kun je ook prima dragen in het najaar

Voordat we het weten is de zomer voorbij en moeten we onze bikini’s en zomerjurkjes gedag zeggen. Maar dat betekent niet dat we al onze zomer favorieten hoeven in te ruilen. Met deze items kun je namelijk perfect het najaar ingaan.

Ideaal, nu we geen afscheid kunnen (en willen) nemen van deze heerlijke zomeritems.

Het najaar komt eraan

Hoewel het de laatste zonnestralen nog maar net verdwenen zijn, maken we ons nu al zorgen over wat we gaan dragen in het najaar. Deze zomer hebben we de leukste trends voorbij zien komen, maar dat betekent niet dat we de trends hoeven achter te laten in het najaar. Deze items kun je nog prima dragen in het najaar.

1. Bermuda

Bermuda shorts zijn perfect voor warme herfstdagen. Combineer dit met een statement T-shirt en je bent ready to go. Als het iets kouder wordt kun je ook een bikerjack erover heen dragen.

2. Mini-jurkje

Een mini-jurkje is de perfecte overgang van zomer naar herfst. Draag het jurkje met chunky laarzen, zo blijven je benen toch nog een beetje warm.

3. Tank top

Alhoewel een tank top veel te koud lijkt voor in het najaar, kun je het prima combineren met een warme vest of een lange broek.

4. Cargo pants

Cargobroeken waren een groot succes deze zomer en ook in de herfst kun je ze prima dragen. We love!

5. Jumpsuit

Het fijne aan een jumpsuit is dat je het aantrekt en al ready to go bent. Combineer het met accessoires en je outfit is al compleet.

6. Maxi dress

Hallo perfecte laagjes-outfit. Een maxi jurk mag niet gemist worden in het najaar. Door er een turtleneck onder te dragen heb je het lekker warm.

7. Mouwen met drama

Deze zomer zagen we de pofmouwen al vaak voorbij komen. Hoe groter de mouwen hoe beter, leek het wel. Ook voor de herfst mogen deze topjes met grote mouwen niet ontbreken.

8. Blazer

We hebben heel veel blazers gezien deze zomer. Ook in het najaar kun je een blazer nog prima dragen.Combineer een blazer met een heerlijk warme trui voor een fashionable en comfortabele outfit.

9. Witte broek

Deze broek maakte een comeback dit jaar. Steeds meer werd de trend gedragen en ook in het najaar mag de witte broek niet ontbreken.

Reageer op artikel:
Yes – Deze zomertrends kun je ook prima dragen in het najaar
Sluiten