5 zondagsrituelen om je op te laden voor een nieuwe week

Het is alweer zondag en dat betekent dat het weekend alweer bijna voorbij is. Sad. Hoe jij je zondag spendeert, heeft veel invloed op de aankomende week. Daarom zijn zondagsrituelen heel belangrijk, zodat jij de week goed start. Dankzij deze vijf tips ben jij helemaal ready voor de nieuwe week.

Want een goed begin is het halve week, ehh werk.

Zondagsrituelen

De nieuwe week vol werk, studie en andere dingen staan weer op de agenda. Vind je het altijd lastig om de week goed te beginnen zonder stress en struggles? De key is om voldoende tijd te nemen voor jezelf . Met deze zondagsrituelen begin jij je week met een goed gevoel.

1. Vind je inspiratie

Niets is fijner dan de week starten met nieuwe ideeën en inspiratie, vooral als het om kleding gaat. Neem de tijd om eens lekker te scrollen op Pinterest of moodboards te maken. Als je weet wat je leuk vindt, is het ook makkelijker om outfits uit te kiezen. Om het jezelf makkelijker te maken in de week, kun je ook alvast setjes uitzoeken.

2. Sorteer je beautyproducten

Als er iets snel rommelig kan worden zijn het je make-up producten wel.Na het gebruiken van de producten raak je sneller in de verleiding om alles te laten liggen, waardoor er elke week weer een zooi ontstaat. Het is fijn om de week te beginnen met een opgeruimde beautystash, zo vind je ook alles snel terug. Probeer de producten te selecteren die je écht gebruikt en doe de rest weg.

3. Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is de ultieme manier van ontspanning en je zorgt tegelijkertijd ook voor je huid. Hiervoor kun je gebruikmaken van een jade roller, gua sha of ijsrollers. Je wordt de volgende ochtend wakker met een verfrissend gevoel en een stralende huid. De perfecte manier om je week te starten.

4. Probeer geen nieuwe producten

Hoewel het een goed idee lijkt om op je vrije dag nieuwe producten uit te proberen, is dit geen goed idee voor op een zondag. Er is een kans dat je op maandagochtend wakker wordt met een allergische reactie. En dat wil je niet. Blijf bij je vertrouwelijke producten op zondag en probeer nieuwe producten op een andere dag uit.

5. Haar

Schoon en fris haar zorgt voor een goed gevoel en je begint de week meteen op een fijne manier. Dit is één van de beste zondagsrituelen. Op de zondag kun je echt uitpakken, van je haar wassen tot haarmaskers aanbrengen en misschien wel zelfs een blow-out. Met de juiste producten krijg je al dat haarsalon-gevoel. En dat kan gewoon prima thuis allemaal. Winning.

Reageer op artikel:
5 zondagsrituelen om je op te laden voor een nieuwe week
Sluiten