Fashion 5 mrt 2019 Emma Vloeimans

Raar maar waar: een piercing in je zonnebril is de nieuwe trend en je wil het

Modemerk Chloé staat bekend om haar uitbundige en grote zonnebrillen, maar doet hier nu wel een schepje bovenop. De “Wendy” heeft namelijk een heuse piercing.

De trend: piercing in je zonnebril

Dat Chloé een vernieuwend (en duur) high fashion merk is, dat wisten we al. De designers van dit modemerk bewijzen hun originaliteit maar weer met het lanceren van hun bekende “Wendy” zonnebril, dit keer met piercing. Aangezien Chloé vaker trends heeft veroorzaakt (denk aan vrolijke bloemenprints en de Franse looks die je nu veel ziet), verwachten we dat dit ook een trend gaat zijn die we deze zomer veel zullen zien op festivals.

Chloé zonnebril met piercing

Verschillende kleuren

Nog meer goed nieuws. Afgezien van dat je deze zonnebril überhaupt al wilt hebben, wordt hij ook nog gemaakt in verschillende kleuren. Hij is namelijk uitgevoerd in roze, goud, zilver én beschikbaar met verschillende kleuren glas. Wat wil je nog meer?

Chloé zonnebril met piercing

Prijs

Helaas moeten we een side note toevoegen dat deze bril niet bepaald gratis is. Je betaald 390 euro om precies te zijn. Gelukkig verscheept Chloé naar Nederland en zijn de brillen binnenkort hier verkrijgbaar.

Dit vind je ook interessant:

Deze fashion items gaan we dit festivalseizoen overal zien

Reageer op artikel:
Raar maar waar: een piercing in je zonnebril is de nieuwe trend en je wil het
Sluiten