Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 10 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze zonnebrillen ga je deze lente en zomer overal zien (en moet jij dus hebben)

Nu we het al uitgebreid hebben gehad over de trends op het gebied van mode, zijn we toe aan een nieuw hoofdstuk: zonnebrillen. Want zodra de eerste zonnestraal tevoorschijn komt, is de zonnebril onze beste vriend. Daarom zijn we ook maar wat graag op de hoogte over de trends voor deze zomer. Wat willen we dit jaar?

Klassieke frames blijven natuurlijk altijd goed. Maar er zijn ook verschillende zonnebrillentrends gaande. Wij verzamelden ze en zetten ze op een rij.

1. Langwerpig model met dik frame

Dit langwerpige model wordt ook wel de flatscreen genoemd. Weg met kleine zonnebrilletjes, deze zomer is het tijd voor dikke monturen met langwerpige vormen.

2. De vierkante zonnebril

We gaan weg van de kleine zonnebrillen en mogen weer grote monturen dragen. De vierkante zonnebril doet je misschien denken aan je oma, maar niets is minder waar. De grote zonnebril geeft namelijk een uitstraling vol glamour. Deze zomer mag het.

3. Zonnebrillen met bovenranden

De trend die steeds belangrijker lijkt te worden: extra glazen of details boven het montuur. De bovenrand staat komende zomer weer centraal. Met deze zonnebril creëer je direct een statement.

4. Grote ronde zonnebrillen

We hebben ze lang vermeden, maar deze zomer zijn ze terug: de grote ronde glazen. De ronde glazen waren al te zien op de catwalks voor 2020 en dit seizoen zijn ze niet weg te denken.

5. Het tortoise-montuur

Bij deze zonnebril zijn de kleuren in het montuur vooral belangrijk. De stijl komt uit de 70’s en heeft een mooi motief in het frame. Dit jaar mogen de zonnebrillen met het tortoise-montuur groot zijn.

6. Doorschijnende glazen

Misschien wel de allergrootste trend van dit seizoen: doorschijnende glazen. Deze zomer mogen de ogen weer gezien worden en zijn alle kleuren glazen toegestaan.

7. Witte zonnebril

De witte zonnebril gaat deze zomer de show stelen. We zagen het montuur al bij meerdere shows en hij werd op verschillende manieren gedragen. Hebben.

8. Roze monturen

Onze all-time favorite kleur voor de zomer: roze. En roze monturen mogen dit seizoen altijd en overal. Zeker in combinatie met roze glazen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze zonnebrillen ga je deze lente en zomer overal zien (en moet jij dus hebben)
Sluiten