Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 30 sep 2018

7 goedkope en mega zonnige bestemmingen in december

Verruil jij je kop warme chocolademelk liever voor een lekkere cocktail? Stap dan tijdens kerst lekker in het vliegtuig en geniet van een heerlijk lange zonvakantie. Als je nu al boekt krijg je bij veel reisbureaus vroegboekkorting en daar doen we het voor want zo hou je lekker veel cash over voor je vakantie.

Deze bestemmingen zijn lekker zonnig. Je zou bijna vergeten dat er in Nederland kerst wordt gevierd en sneeuw ligt (of regen):

1. St. Julians, Malta

Lekker pootjebaden in het zwembad met uitzicht op zee. Voor €555,- p.p. vlieg je op 25 december naar Malta en verblijf je 8 dagen in The George Urban Boutique in St. Julians. Uhm, hallo? Hoe chill is dat.

2. Praia do Vau, Portugal

Je kunt acht dagen lang verblijven in een hotel met zwembad rechtstreeks aan zee voor maar €340,- p.p. (en dan te bedenken dat sommige mensen van datzelfde geld een nepkerstboom kopen – JOE).

3. Puglia, Italië

Zonder twijfel de meest Instagramwaardige plek van Italië. Voor €539,- p.p. verblijf je hier vijf nachten en maak je ook gebruik van een huurauto. Je vliegt op 25 december en kunt met je lover romantisch kerstavond vieren in Italië. Jullie slapen in het Ciao hotel en willen waarschijnlijk nooit meer naar huis.

4. Attika, Griekenland

Vier dagen naar Griekenland met kerst moet precies genoeg zijn om aan alle verplichtingen thuis te ontkomen. Je verblijft in het Azur Boutique Hotel en dat ziet er werkelijk prachtig uit. Dat kost maar €339,- p.p.. Je kunt geen betere besteding van je pas gestorte salaris bedenken.

5. Sevilla, Spanje

Voor maar €168,- piep jij er met kerst drie dagen tussenuit *boekt reis*. In Sevilla verblijf je in dit hotel met enorm zwembad op het dak en het voelt aan alsof je een hele week op vakantie bent geweest.

6. Tochni, Cyprus

Voor €628,- p.p. verblijf je acht dagen op Cyprus in een idyllisch huisje in een nog idyllischere omgeving. Je merkt niet eens dat er kerst wordt gevierd want jij zet een week lang je telefoon uit. Bye.

7. Sicilië, Italië

Voor maar €549,- p.p. verblijf je vijf nachten in La Porta delle Gole op Sicilië. De natuur van het eiland is waanzinnig mooi en op Tweede Kerstdag eet jij lekker pizza met tiramisu. Buon appetito.

Nog geen vakantiebestemming dit jaar? Ga naar het pittoreske Cinque Terre!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
7 goedkope en mega zonnige bestemmingen in december
Sluiten