Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 25 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Zwangere Kylie Jenner voor het eerst sinds september in het openbaar gespot

Afgelopen week gingen er op internet foto’s rond van een zogenaamd zwangere Kylie bij een drogist. Met onze zieke Robert Langdon-skills hadden we meteen gespot dat die nep waren, maar nu zijn er foto’s van een zwangere Kylie die WEL the real deal zijn.

Zwangere Kylie in het openbaar

TMZ zat weer eens lekker te spioneren en maakte deze foto’s van Kylie samen met haar vriendin Jordyn Woods en mama Kris Jenner. Ze brachten een bezoekje aan een bouwplaats in Hidden Hills. Bekijk hier nog een video van Kylie die struggelt om uit haar SUV te klimmen.

Wanneer bevalt Kylie Jenner?

Het is duidelijk te zien dat Kylie een enorme buik heeft en eruitziet alsof ze bijna klaar is om te bevallen. Buiten de Calvin Klein campagne die eerder deze week uitkwam, is dit de eerste keer dat we Kylie zien sinds september. Het lijkt er dus aardig op dat Kylie gaat wachten tot het kindje geboren is om naar buiten te treden met het nieuws. We wish her all the best!

TMZ

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zwangere Kylie Jenner voor het eerst sinds september in het openbaar gespot
Sluiten