Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 25 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

Zo gaat de baby van Meghan Markle en prins Harry waarschijnlijk heten

Nog maar een paar maanden tot de zwangerschap van Meghan Markle erop zit en de royal baby geboren wordt. Tot die tijd blijven wij vissen naar het geslacht en de babynaam, want daar laten de twee niets over los. Om de spanning iets dragelijker te maken hebben wij de zes babynamen verzameld die de meeste kans maken.

De babynaam

De komst van de royal baby is een hele happening. Inmiddels is er al een hele hoop over de royal baby bekend, waaronder dat hij of zij rond eind april geboren zal worden. Ook wordt er volop gewed op de babynaam die het kindje krijgt. De volgende namen maken het meeste kans volgens het publiek en met de nodige uitleg zijn ze best logisch.

#New The Duke and Duchess of Sussex are visiting Morocco (23rd-25th Februry)???? . Day 2: Harry and Meghan attended a reception at the official residence of the British Ambassador in Rabat where they met young entrepreneurs, influential women in Moroccan society and disabled athletes. #britishroyalfamily #britishroyals #princeharry #dukeofsussex #meghanmarkle #duchessofsussex #harryandmeghan #instaroyals #royalcouple #royalbaby #royalnews #royalvisitmorocco

22.2k Likes, 310 Comments – Royal Addicted (@royal.addicted) on Instagram: “#New The Duke and Duchess of Sussex are visiting Morocco (23rd-25th Februry)???? . Day 2: Harry and…”

De meisjes-babynaam

Er zijn veel hints dat de royal baby een meisje is. Zo werden er tijdens de bizarre babyshower bijvoorbeeld cupcakes met roze topping geserveerd. Als het aan Meghans fans ligt, zouden de volgende namen het meest voor de hand liggend zijn.

1. Victoria

Victoria is erg populair onder de gokkers en staat op nummer één van de lijst. Dit is niet gek, want de Engelse koningin Victoria is een iconisch figuur in de Engelse geschiedenis. Koningin Victoria streed voor gelijke vrouwenrechten en was een echte powervrouw in een mannenwereld. Meghan Markle kennen wij ook als feminist en daarom klinkt de naam Victoria als een logisch verhaal.

2. Alice

Koningin Victoria kreeg negen kinderen, waaronder dochter Alice. Ook is Alice de naam van prins Philips moeder, wat de kans op deze naam doet stijgen. Prins Harry heeft een goede band met zijn opa Philip en op deze manier brengt hij een mooi eerbetoon aan hem.

3. Diana

Deze naam mag natuurlijk niet ontbreken op de lijst: Diana. We kennen allemaal het verhaal van Lady Di die omkwam bij een tragische auto ongeluk op jonge leeftijd. Prinses Diana is de moeder van Harry en enorm geliefd onder het publiek. De kans zit er dik in dat Harry zijn moeder eert door Diana als babynaam te kiezen.

Meghan Markle babynaam zwangerschap babynamen

De jongens babynaam

Hoewel velen denken dat Prins Harry en Meghan Markle een meisje verwachten, gaan we daar natuurlijk niet blind van uit. Dit zijn de jongensnamen die het meeste kans maken en waarom.

1. Albert

Vanaf het moment dat de zwangerschap van Meghan bekend is, hit iedereen op de naam Albert. Deze naam blijkt ontzettend populair te zijn onder Engelse royals. Dat de echtgenoot van Koningin Victoria Albert heette, maakt de kans op deze babynaam nóg groter.

2. Arthur

Nog een naam die mega populair is in het Engelse koningshuis: Arthur. Je hebt vast weleens gehoord over de legendarische King Arthur, waar zelfs een film over is gemaakt. Het Britse volk schat de kans groot dat de royal baby Arthur gaat heten.

3. Philip

We vertelden al eerder dat Harry super close is met zijn opa prins Philip, de echtgenoot van Koningin Elizabeth. Hoe mooi is het als hij zijn zoon vernoemt naar zijn opa? Zeker omdat zijn opa nu nog leeft het het echt meemaakt. Wij hopen stiekem dat deze het wordt, mocht het een babyboy worden.

Meghan Markle zwangerschap babynaam babynamen

De zwangerschap van Meghan Markle

Wij praten je graag nog even bij over de hoe de zwangerschap van onze geliefde Meghan verloopt. Volgens de geruchten bevalt Meghan in April, welke datum precies is onbekend. De babyshower is onlangs geweest en deze was mega groot. Een vriendin van Meghan pakte flink uit en dit babyfeestje kostte maar liefst twee ton (!).

Het stel liet verder onlangs weten geen nanny te nemen en zelf het kind op te voeden. Wij kunnen niet wachten tot de royal baby geboren wordt en stiekem hopen wij dat ‘ie Philip gaat heten, of Diana. Hoe dan ook, wij vertrouwen er volledig op dat Meghan en Harry goede ouders gaan zijn.

Meghan Markle keert waarschijnlijk toch terug op tv met een nooit eerder vertoonde film

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zo gaat de baby van Meghan Markle en prins Harry waarschijnlijk heten
Sluiten