NSMBL Facebook
nsmbl.nl

» Colofon - NSMBL.nl

vrijdag 25 juli 2014

ENSEMBLE MAGAZINE Piecing together the daily puzzle called life

COLOFON

 • Anna Nikbakht Nooshin

  Van jongs af aan wist Anna al dat ze wilde ondernemen en schrijven. Als mede-oprichtster en executive editor van NSMBL.nl heeft zij als doel vrouwen elke dag te voorzien van de meest recente nieuwtjes, de leukste shopadressen, musthaves op gebied van fashion en beauty en de fijnste reisverslagen. Kortom: alles wat het leven en ‘vrouw zijn’ zo ontzettend leuk maakt.


  Executive Editor
 • Renée Sturme

  Na enkele jaren actief te zijn in de online modewereld, heeft Renée bij NSMBL helemaal haar plek gevonden en gaat zij dagelijks opzoek naar inspirerende content. Verder heeft ze een passie voor classic soul en 90's R&B, de gezonde cuisine, reizen en worden er meer schoenen aangeschaft dan überhaupt gedragen kunnen worden.


  Editor
 • Laura Gommans

  Na in de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd te hebben als blogger, muziekjournaliste, moderedactrice en fotografe is Laura Gommans het NSMBL-team komen versterken. Zij neemt ons internationale zusje NSMBL.com voor haar rekening, waar ze haar brede interesses met de wereld deelt.


 • Michiel Steur

  Michiel Steur mag dan nog scholier zijn, maar hij heeft van jongs af aan al een grote interesse in mode, interieurstyling, fotografie en de online wereld. Daarnaast houdt hij zich dagelijks bezig met zijn eigen blog over herenmode. Als de enige mannelijke NSMBL editor weet hij net dat extra bijzondere randje te geven aan de artikelen. Van de leukste modenieuws tot inspiratie en fijne DIY's, Michiel is er altijd als een van de eersten van op de hoogte.


  Modeblogger JanMarcel.com/ Editor NSMBL
 • Tess van Daelen

  Na de universitaire studie Bedrijfscommunicatie te hebben afgerond, besloot Tess haar twee grote passies – mode en schrijven – te volgen en ging aan de slag als modejournaliste. Inmiddels schrijft ze voor bladen als Grazia, ELLE, LINDA. Mode en Esquire. Daarnaast werkt ze voor catwalkfotograaf Peter Stigter en heeft ze haar eigen modeblog, Fashion.blog.nl. Op NSMBL doet Tess wekelijks verslag van de leukste modeshows en -feestjes, bijzondere persreizen en haar nieuwste projecten.


  Modejournaliste
 • Monique van loon

  Monique is culinair lover & schrijver, heeft een voorliefde voor cheesecake en pompoensoep en kun je wakker maken voor sushi en biefstuk. Ook is ze mede-oprichtster en hoofdredacteur van Culy.nl. Iedere week deelt Monique haar culinaire avonturen met NSMBL, zodat we perfect op de hoogte zijn van de nieuwste hotspots en recepten.


  Executive Editor Culy.nl
 • Elisah Jacobs

  Online editor, fotograaf, levensgenieter, wereldburger en dagdromer. Blijkt sinds het kopen van haar droomhuis een voorliefde te hebben voor interieurstyling. ‘Home’ is immers ‘where the heart is’! Na haar studie Journalistiek en 1,5 jaar Fotoacademie snoof ze de afgelopen 5 jaar alle ins & outs op uit onlineland. Naast dat ze werkzaam was voor verschillende grote modesites richtte ze in 2009 ook haar eigen site op. In 2012 gaat ze zich hier volledig op richten naast haar job als kersverse freelancer. Daarnaast schrijft ze op NSMBL over lifestyle en travel, met daarbij de beste interieurtips!


  Freelance Online Editor
 • Cynthia Staats

  Cynthia Staats werkte jarenlang als model in o.a. Hamburg en Parijs. Hier ontstond ook haar liefde voor styling en na haar opleiding Interieurstyling besloot ze om Modestyling te studeren. Ze timmert hard aan de weg als styliste en assisteerde onder andere Aynouk Tan tijdens vele shoots. Op NSMBL deelt ze via moodboards de laatste trends, tips en inspiratie op modegebied.


  Styliste
 • Talita Kalloe

  Talita werkt als tekstschrijver voor verschillende magazines en doet elke dag inspiratie op vanuit haar werk en de mensen om haar heen. Ze kent de mode- en woonbranches zowel vanuit de retail als vanuit de trends en zal deze op NSMBL voor jullie vertalen naar mooie, stijlvolle en betaalbare fashion items. Daarnaast laat ze direct zien waar je alles op de kop kunt tikken. Handig!


  Trendblogger
 • Ivania Carpio

  Ivania Carpio is de succesvolle eigenaresse van een van de grootste modeblogs in Nederlands. Naast haar studie journalistiek voorziet zij haar lezers dagelijks van een flinke dosis mode, inspiratie en DIY kunsten. Op NSMBL laat Ivania zien hoe je gemakkelijk mode-items zelf in elkaar kunt zetten, ofwel: lang leve de DIY!


  Modeblogger Love-aesthetics.com
 • Mascha Feoktistova

  Mascha Feoktistova is de eigenaresse van Nederlands grootste beautyblog: Beautygloss.nl! Iedere week houdt zij een diary bij op NSMBL.nl waarin zij laat zien wat ze de afgelopen week heeft meegemaakt. Als fulltime beautyblogger is zij dagelijks druk bezig met schrijven, foto's maken, filmpjes opnemen en nieuwe plannen bedenken voor haar site. Op Beautygloss.nl zie je iedere dag twee artikelen die met beauty te maken hebben en één keer in de week post zij een filmpje waarin ze laat zien hoe je iets kan doen op het gebied van beauty. Wekelijks deelt Mascha op NSMBL niet alleen beautytrends- en tips, maar ook persoonlijke foto’s en haar favoriete producten.


  Beautyblogger Beautygloss.nl
 • Foam

  Foam laat mensen wereldwijd genieten van fotografie via een museum in Amsterdam, ons internationaal verspreide magazine, onze website, en via onze galerie. Foam is een ontmoetings- en inspiratieplek voor fotografieliefhebbers, fotografen, beeldredacteuren, ontwerpers en anderen uit het vakgebied. Het museum richt zich op tentoonstellingen, publicaties, discussies en specifieke projecten op relevante ontwikkelingen binnen de fotografie. Ook werk van gevestigde fotografen en historische fotografie heeft een plek in de programmering van Foam. Op NSMBL vind je twee wekelijks een kijkje achter de schermen bij Foam Museum!


  Fotomuseum
 • Tessa Aan de Stegge

  Tessa aan de Stegge is reistrendwatcher en ondernemer van het Amsterdamse PR- en Trendbureau Cherry Picker (www.cherrypicker.nl). Elke maand deelt Tessa haar insights en trends op het gebied van reizen en lifestyle.


  Ondernemer/ Reistrendwatcher
 • Elvira Porcedda

  Na de afgelopen maanden als fotografie-assistente te hebben gewerkt in Parijs, sluit Elvira zich nu bij NSMBL aan. Naast haar stage bij NSMBL studeert Elvira fotografie, waardoor ze veel met visuele concepten bezig is en altijd nieuwe ideeën uitprobeert. Met een voorliefde voor film, fotografie en mode combineert ze haar skills en passie om het NSMBL team te versterken.


  Photography/ Editorial Intern
 • Philip De Roos

  Philip de Roos (30) is online ondernemer, advocaat en blogger. Op NSMBL deelt hij de ervaringen uit zijn zakelijke leven. Soms ook uit zijn persoonlijke leven. Je kunt Philip volgen op Twitter: @startupadvocaat.


  Ondernemer/ Advocaat/ Blogger
 • Darla Bijou Van Hoorn

  Darla (25) is blogster, nerd incognito en PR lady bij het Amsterdamse bureau Kult&Ace. Schrijven is haar grote liefde en ze deelt graag wat ze aantreft in de wereld om haar heen. Ze hopt van deadline naar deadline en van brainstorm naar borrel. Haar drukke carrière met een gezonde levensstijl combineren is een dagelijkse struggle. In haar tweewekelijkse column op NSMBL verkent ze dan ook op eigen wijze de facts, figures en fabels rondom voeding en beweging en geeft ze praktische tips voor een gezondere levensstijl.


  Food/ Lifestyle Blogger
 • Anouk Kemper

  Vanaf het moment dat Anouk leerde schrijven, is ze er nooit meer mee opgehouden. Ze deed de School voor Journalistiek in Utrecht en ging vervolgens naar Amsterdam om daar Geschiedenis te studeren. Tegelijkertijd werkte ze als freelance journalist voor o.a. Het Parool, de Volkskrant en Folia Magazine. Dat doet ze nog steeds. Ook werkt ze momenteel aan haar tweede roman. Anouk is dol op boeken, films, de zon en dingen die gratis zijn.


  Schrijfster/ Journaliste
 • Jason en Tyler

  Jason en Tyler zijn de creatieve bedenkers achter het concept 'Sydney Francisco'. Dit dynamische fotografenduo bezit niet alleen over te gekke fotografie skills, maar is ook het brein achter twee van de meest succesvolle Instagram accounts gericht op streetstyle fotografie (OOTDMagazine en Fashionfacts). Voor NSMBL schieten Jason en Tyler wekelijks de leukste 'Lookbook' foto's. Achter de schermen zijn zij hard op weg de internationale fotografiewereld te veroveren.


  Photographers

 

up
down
Terug naar het artikel >
 
  hallo