Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 2 aug 2022
Leestijd: 4 minuten

Deze 10 series en films wil je in augustus op Netflix kijken

Elke maand is het weer raak: er verschijnt een nieuwe lijst met namen op Netflix en dit is natuurlijk ook in augustus het geval. Deze maand verschijnen er namelijk weer geweldige series en films op het platform en wij zetten de must-watch kandidaten voor je op een rij. Welke ga jij als eerste kijken?

Series en films op Netflix in augustus

Misschien heb je wel eens het gevoel alsof je al bijna alles hebt uitgekeken wat Netflix te bieden heeft, maar dit is haast niet mogelijk. Iedere maand verschijnen er naast het vaste aanbod namelijk nieuwe series en films op het platform. Deze maand is het weer raak en de nieuwe films en series die in augustus aan Netflix worden toegevoegd vallen zeker niet tegen.

1. Never Have I Ever seizoen 3

Seizoen 3 van Never Have I Ever staat op het punt om op Netflix te verschijnen en wij kunnen niet meer wachten. Helaas is dit alweer het een-na-laatste seizoen van deze geweldige Netflix-serie en kijkers zullen dan ook extra genieten van Devi’s reis naar de liefde en zichzelf. Het nieuwste seizoen van Never Have I Ever verschijnt op 12 augustus op Netflix.

2. 13: The Musical

Deze film is gebaseerd op de populaire Broadway-show en volgt Evan Goldman (Eli Golden) die zich klaarmaakt voor zijn aanstaande bar mitswa. Hij staat namelijk op het punt om 13 te worden. Maar nadat zijn ouders uit elkaar zijn gegaan, moet Evan verhuizen uit het bruisende New York City naar een klein stadje in Indiana, net voor de grootste gebeurtenis van zijn leven. Ook deze film verschijnt op 12 augustus op Netflix.

3. Look Both Ways

Deze film hoort zeker op deze lijst en niet zonder goede reden. Als je de trailer bekijkt wil je de film namelijk direct gaan kijken. Lili Reinhart schittert in Look Both Ways als Natalie, een jonge vrouw die op het punt staat om af te studeren en wordt geconfronteerd met de ultieme crisisvraag: wat als?

Wat als ze naar de grote stad zou verhuizen en haar droomcarrière zou nastreven of wat als ze thuis bleef en een gezin stichtte met haar jeugdliefde? Gelukkig voor Natalie krijgt ze te zien hoe beide verhalen zich afspelen, terwijl ze twee parallelle realiteiten ervaart. Deze geweldige film is vanaf 17 augustus op Netflix te zien.

4. The Sandman

De Netflix-synopsis luidt: “Wanneer de Sandman, ook bekend als Dream, het kosmische wezen dat alle dromen beheerst, wordt gevangengenomen en meer dan een eeuw gevangen wordt gehouden, moet hij door verschillende werelden en tijdlijnen reizen om de chaos te herstellen die zijn afwezigheid heeft veroorzaakt.” De releasedatum is 5 augustus.

5. Day Shift

Deze film zit vol met bekende gezichten. Jamie Foxx, Dave Franco en Snoop Dogg spelen namelijk in Day Shift, een film over een hardwerkende vader (Jamie Foxx) die wanhopig probeert zijn 8-jarige dochter een goed leven te geven. Aan de buitenkant lijkt hij een gewone man die zijn geld verdient door als zwembadreiniger te werken, maar dit is eigenlijk een dekmantel voor zijn echte beroep: jagen en het doden van vampiers.

Releasedatum: 12 augustus

6. Me Time

Als je houdt van films als The Hangover dan wil je Me Time direct aan je lijst toevoegen. Mark Wahlberg (Kevin Hart) schittert in Me Timeu en gaat met vrienden een wild weekend tegemoet nadat hij al jaren niet meer samen met ze uit is geweest. De film verschijnt op 26 augustus op Netflix.

7. Locke and Key seizoen 3

Seizoen 3 is het laatste deel van de Netflix-serie Locke and Key. Verwacht in dit nieuwste seizoen nog meer verhalen die de realiteit verbuigen en de Locke’s worden geconfronteerd met hun gevaarlijkste dreiging tot nu toe. Vanaf 10 augustus te zien op Netflix.

8. I Just Killed My Dad

Als true crime helemaal jouw ding is, dan wil je deze Netflix-serie zeker zien. I Just Killed My Dad volgt het verhaal van Anthony Templet, die zijn vader neerschoot in hun huis in Lousiana en het nooit ontkende. In deze docuserie zien kijkers de complexe familiegeschiedenis van Templet, die volgens Entertainment Weekly “beschuldigingen van misbruik, ontvoering en bewaking omvat”, om te begrijpen wat Anthony ertoe zette om zijn vader te doden. Deze spannende serie is vanaf 9 augustus te zien op Netflix.

9. Echoes

Deze miniserie volgt Leni en Gina, een identieke tweeling, die in het geheim hun leven hebben geruild sinds ze kinderen waren en een dubbelleven leiden als volwassenen. Maar wanneer een van hen vermist wordt, wordt alles in hun perfect uitgedachte wereld een chaos.

Releasedatum: 19 augustus

10. Indian Matchmaker

De beste matchmaker van Mumbai, Sima Taparia, is terug met een nieuw seizoen van Indian Matchmaker. Tijdens de 8 afleveringen zien we Taparia samenwerken met millennials over de hele wereld en zorgt zij ervoor dat ze hun perfecte match vinden. Te zien vanaf 10 augustus.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.