Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 2 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Uhm, wacht effe – lanceren Kourtney Kardashian en Megan Fox een OnlyFans account?!

Besties Megan Fox en Kourtney Kardashian Barker waren helemaal in touch met zichzelf – en met elkaar. Afgelopen jaar schitterden ze in een SKIMS-campagne. Je weet wel, die ene waar ze enkel in zwart ondergoed te zien waren. Het was iconisch en we vergeten het niet snel. Maar misschien is er meer, want teased Megan nou een mogelijk OnlyFans account?!

Uhm, wacht even hoor. Even opletten nu.

Kourtney Kardashian en Megan Fox in de campagne van SKIMS

Het lijkt wel alsof Fox en Kardashian zich in de afgelopen maanden opnieuw hebben uitgevonden. Sinds ze een relatie hebben met MGK en Travis Barker, leven ze in een geheel nieuwe vibe – and we’re here for it. In september 2021 waren ze te bewonderen in de campagne SKIMS, het merk van zus en vriendin Kim Kardashian. En kunnen we het nog even over deze beelden hebben? Want deze gaan de boeken in, hoor.

Megan deelt BTS-beelden en hint naar een OnlyFans account

Gisteren voelde Megan zich nostalgisch en besloot ze ons te trakteren op nog meer beelden van deze steamy shoot. En wat we zien gaat er sexy aan toe: Kourtney en Megan zitten op, in en aan elkaar. Deze foto’s zijn nog nooit eerder gedeeld  – maar gisteren was volgens Megan hét moment om de wereld te verrassen met deze beelden. En kijk die caption even: ‘Should we start an OnlyFans?’

Laten we eerlijk zijn, het is onwaarschijnlijk dat Megan en Kourtney op het punt staan om een gedeelde OnlyFans te lanceren. Waarschijnlijk bedoelt Megan dit met een (sexy) knipoog. Maar mochten ze dit wel doen, dan is het binnen no time de meest bezochte en meest lucratieve OnlyFans-pagina van dit moment.

Kourtney ligt de laatste tijd al genoeg onder vuur. Is het niet door haar PDA met Travis overal en nergens, dan is het wel omdat ze drie keer trouwen of omdat ze samenwerken met Daring Foods. Zullen deze foto’s ook weer stof doen opwaaien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.