Carolina van Vugt
Carolina van Vugt Entertainment 18 aug 2016
Leestijd: 2 minuten

11 seksscènes uit films die zelfs ‘Fifty Shades of Grey’ fans laten blozen

Omdat we nog eventjes moeten wachten op de tweede film uit de Fifty Shades serie, hebben we hieronder een selectie van romantische én sexy films voor je op een rijtje gezet om je tijd mee te vullen. Sommige klassiekers heb je misschien al één keer – of vijf – gekeken, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat we ooit genoeg zullen krijgen van Ryan Gosling in The Notebook.

1. Secretary. Jaren voordat Christian Grey en Anastasia Steele BDSM relaties mainstream maakten, speelden Maggie Gyllenhaal en James Spader al in deze bijzondere film over een onderdanige secretaresse en een seksueel dominante baas.

2. Blue Is The Warmest Color. Deze film gaat over een jonge vrouw die verliefd wordt op een iétsje oudere vrouw; de film kreeg een hoop aandacht vanwege de langdurige en gedetailleerde lesbische seksscènes. Ondanks dat vertelt Blue Is The Warmest color een aangrijpend verhaal over seksuele ontdekkingen, liefdesverdriet en alles dat komt kijken bij een gepassioneerde relatie.

3. Cruel Intentions. Deze hele film draait om knappe mensen die elkaar proberen te verleiden en hoort daarom zonder twijfel in deze lijst van de meest sexy films ooit te staan.

4. The Notebook. Hoewel deze klassieker door sommigen wordt gezien als veel te zoetsappig en voorspelbaar, vinden wij het toch moeilijk te bedenken wat er heter is dan een doorweekte Ryan Gosling die heftig zoent in de regen.

5. Eyes Wide Shut. Deze erotische psychologische thriller moest worden aangepast omdat de orgy scène te heftig werd gevonden voor iedereen onder de 17 jaar, en de film anders veel bezoekers zou mislopen. Voor de nieuwsgierigen onder ons, wees niet getreurd: de onbewerkte versie is nog te verkrijgen op DVD.

6. Y Tu Mama También. Deze Spaanstalige film gaat over de seksuele ontdekkingstocht van twee tiener jongens tijdens hun roadtrip met een oudere vrouw, wat uiteindelijk leidt tot een spraakmakend trio.

7. 9.5 Weeks. Hoewel het nu misschien moeilijk is voor te stellen, was Mickey Rourke in 1986 extreem sexy. Kijk deze film en je snapt wat we bedoelen.

8. Unfaithful. Deze film over een vrouw en haar affaire is overladen met erotische scènes. De meest heftige hiervan is zonder twijfel die van een vrijpartij in een openbare toilet.

9. Dirty Dancing. Nog zo’n klassieker waar we stiekem geen genoeg van kunnen krijgen. Wees eerlijk: hoe vaak heb jij erover gefantaseerd om de ‘Love is Strange’ scène uit deze film na te spelen met je eigen lover?

10. Titanic. Wie deze film heeft gezien weet dat er een hele sexy scène in zit die inspeelt op je verbeelding. Ook al is het enige dat je te zien krijgt een hand tegen een beslagen autoruit, het is duidelijk dat Rose en Jack daarbinnen stomend hete seks hebben, zónder dat je echt iets ziet.

11. Atonement. De prachtige groene jurk van Keira Knightley en de verleidelijke looks van James McAvoy in een geheime bibliotheek zorgen voor de meest perfecte liefdesscène ooit gemaakt.

https://www.nsmbl.nl/10-films-waar-vrouwen-gek-op-zijn-en-waarom/

Glamour

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.