Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 27 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze 15 stijlvolle zwarte boots heb je nodig in je garderobe

We kunnen tegenwoordig geen genoeg krijgen van vintage looking outfits: we zien ze overal terug en geven ons echte 90’s en 80’s vibes. Ook de boxy en oldschool zwarte boot hoort hier uiteraard bij en is momenteel niet meer te missen in jouw garderobe. Je maakt er elke look mee af en ze zijn een echte toevoeging aan jouw kledingkast.

Ben je even klaar met de sneakers? Dan wil je deze zwarte boots sowieso hebben.

Zwarte boots

Vaak wordt gedacht dat een zwarte boot geen basic is, maar dat is het zeker wel. Je kunt er namelijk de beste looks mee creëeren en ze passen overal bij. Vooral in de winter is het een fijne schoen om te hebben. Om je alvast wat te inspireren hebben we wat leuke outfits verzameld met de zwarte boot. Wij zijn fan.

1. Simpel maar stijlvol

De zwarte laars zelf is een basic die je wilt hebben in jouw garderobe. Om al een stijlvolle look te creëeren heb je alleen maar een simpele grijze sweater en een flared broek nodig. De zwarte boots maken de look af.

2. Classy boots

Deze stijlvolle all black-look is alles wat we willen. De vintage-achtige lange jas past perfect bij de lange laarzen. Wij zijn verliefd.

3. Lange zwarte boots

Ook mode-icoon Kylie Jenner rockt uiteraard de black boots. Ze laat de laarzen nog beter uitkomen door een oversized blouse aan te trekken. Simpel maar stijlvol.

Zwarte laarzen heb je nodig in jouw kledingkast, daar is geen discussie over mogelijk. Daarbij komen ze ook nog eens goed van pas tijdens de koude dagen: ze zitten comfortabel en warm. We hebben onze favorieten verzameld.

Shop hier de leukste zwarte boots:

Je kunt de laarzen ook goed stylen met een fijne jeans, een jurk of jumpsuit. Wij kunnen in ieder geval geen genoeg meer krijgen van de geliefde zwarte schoen. Hoe ga jij ze combineren?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.