Emma Toussain
Emma Toussain Food 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze ultieme zomerervaring wil je niet missen: 5 gangen, cocktails en feest op het water van Amsterdam

Het is juli en ondanks dat het niet altijd even lekker zomerweer is hier in Nederland, kunnen we er wel voor zorgen dat we zomer vieren. En hoe doe je dat nou beter dan met een heerlijk diner, lekkere cocktails én een feestje? Weten wij ook niet. Omdat we geen gatekeepers zijn en we hopen dat jullie ook kunnen genieten van een feestje, geven wij je een tip: restaurant BAUT op de Supper Cruise.

De ultieme zomerervaring: genieten van 5 gangen én cocktails op het water

Na een geslaagde editie mag restaurant BAUT de cruise weer op z’n kop zetten met heerlijke gerechten, live entertainment en geweldige DJ’s. Deze editie vindt bij mooi weer plaats op het dek en anders natuurlijk gewoon binnen.

Van begin tot eind word je meegenomen in een bruisende ervaring en als wij ergens van houden is dat het wel. Tijdens de cruise geniet je van heerlijke cocktails verzorgd door de nieuwe cocktailbar uit Amsterdam: SUPPER Intimate. Er verschijnen verschillende magische acts tijdens het diner dat plaatsvindt in Le Bar Noir. Terwijl je geniet van het heerlijke 5 gangen diner, welkomstcocktail en de gezelligheid vaart Dine on Water over de mooie wateren van Amsterdam.

Om 19:00 vertrekt de boot vanaf de Ruyterkade 14 bij Amsterdam Centraal waarna je om 23:00 weer terugkeert en nog even kan doorfeesten aan de kade.

Dine on Water met restaurant BAUT vindt plaats op 21, 26 en 27 juli dus er zijn nog twee data te gaan! Je kunt nog reserveren dus be quick! En ja het is doordeweeks, maar ook dan kan je een feesten. Het is tenslotte zomer ;)

Zomeraccessoires

En bij een zomerfeestje horen ook de juiste accessoires. Ondanks dat we het momenteel aan het weer niet heel duidelijk merken, is de zomer toch echt in volle gang. Of de zon nou schijnt, of niet: het liefst verfraaien we elke dag met een stijlvolle zomerse outfit. Dit haaraccessoire mag daar deze zomer niet aan ontbreken.

Praktisch, modieus en nog goed voor je haren ook: scrunchies zijn weer helemaal terug van weggeweest. ‘Weer’ omdat de haaraccessoires in de jaren 80 en 90 een enorme trend waren en zo’n vijf jaar geleden een comeback hebben gemaakt in de modewereld. Waar het meestal tientallen jaren duurt voor een trend terugkeert, gaat het nu met de scrunchies een stuk sneller, maar niet helemaal op de manier zoals we ze al eerder kenden. Wij zetten de beste scrunchie-stylingtips voor je op een rij.

Dit is nu al de meest gehypte rooftopbar van Amsterdam, dit is waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.