Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 28 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 haartrends gaan viral op TikTok en wil je kennen voor komend jaar

Als het over trends gaat, is TikTok de nieuwe place to be. Niet alleen de laatste modetrends zijn te vinden op het platform, ook de nodige make-uptrends en haartrends maken hun intrede via TikTok. Met 2022 voor de deur is het nodig om in de viral haartrends op TikTok te duiken, voor een flinke dosis #hairinspo.

Van de 90’s blowout tot de French twist, deze haartrends gaan viral op TikTok.

1. Bubble braids

TikTok staat vol met variaties op bubble braids, die perfect zijn voor warmer zomerweer. Bubbel braids geven een fijne twist aan de standaard paardenstaart en zijn heel makkelijk te maken. Als je een paardenstaart kunt maken, kun je de bubble braid ook makkelijk creëren. Niet voor niks is dit dan ook een van de grootste haartrends voor komend jaar. Comfort is key.

@miadickers0n

Reply to @deepfriedturkeyballs bubble braid tutorial 🖤 #fyp #hairtutorial

♬ original sound – jaedengomez

2. French twist

Geen zorgen, die klemmen die je nog hebt liggen komen in 2022 zeker op. Grote klemmen zijn namelijk helemaal terug, mét een twist. Deze haartrend volgt uit de eerdere girly-trend op het gebied van mode. En op TikTok zie je hoe je de mooiste French twist maakt, perfect voor warmere dagen.

@the_minimal_hair

Slow version thumb technique for twist hair up👍🏻✨ with green marble French twist clawclip #hairstyling #hairvideo #hairup #minimalstyle #clawclip

♬ Locket – Oui Lele

3. Buns

Laag of hoog, schattige buns of knotjes zijn helemaal terug op TikTok en domineren de haartrends voor komend seizoen. Wil je je haar uit je gezicht? Deze look is goedgekeurd door álle celebrities en natuurlijk TikTok.

@laurantaylorgriffin

recreating Olivia Neill’s hair from Instagram !! #olivianeill #fyp #foryou #foryoupage #hair #pinterest #hairinspo

♬ original sound – ♡ Kat ♡

4. 90’s blowout

Wil je liever een look a Rachel Green? Dan heb je geluk, want ook de 90’s blowout domineert de haartrends. TikTokkers dragen de Clueless-look met een kleurrijke jeans voor de ultieme 90’s vibes.

@russsah

90s blowout look using #revlonhairdryerbrush #hair #fyp #blowout

♬ Put Your Records On – Ritt Momney

5. Beach waves met minivlechtjes

Dagenlang op het strand zorgen voor de perfecte beach waves. Voeg daar minivlechtjes aan toe om wat extra textuur te krijgen en je hebt het perfecte haar voor iedere gelegenheid.

@bethanyfosbery

Reply to @gabbyxox12 btw your gorgeous too❤️ #hair #hairstyle #hairinspo

♬ Chun Swaee ITSBARBIEBETCH – Ava 🥀

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.