Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 27 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

6 celebrities die op een kinderachtige manier gedumpt werden door hun lover

De liefde is mooi, maar het kan ook heel pijnlijk zijn. Het is helemaal een lastig verhaal als je beiden bekend bent en dus ook en de spotlights staat. Dan wordt de breuk vaak besproken door fans en komen ook alle nare situaties naar boven. Celebrities zijn ook maar mensen en daar gaat ook heel vaak wat mis. Ben je bekend, heb je geld? Ook dan kan je zo maar via een berichtje gedumpt worden.

Wij zetten een aantal celebs op een rij die een pijnlijke break-up hebben meegemaakt.

Celebrities got dumped

Het vinden van jouw favoriete persoon is best lastig en als je in de spotlights staat wordt deze zoektocht vaak uitvergroot. Dat betekent dat het extra pijnlijk is als die breuk ook niet zo netjes is gegaan. Heb jij dat ook wel eens meegemaakt? You’re not the only one.

1. Zayn Malik & Perrie Edwards

Getty Images

Perrie Edwards, bekend uit de meidenband Little Mix, en voormalig-One Directioner Zayn Malik waren twee jaar verloofd toen Zayn de relatie en dus de verloving verbrak door een sms te sturen. Ja, geen gesprek, maar een sms.

2. Pete Davidson & Cazzie David

Getty Images

Ook Pete maakte het uit via sms en de volgende dag kwam Cazzie erachter dat hij aan het daten was met Ariana Grande. Het zal je maar gebeuren.

3. Joe Jonas & Taylor Swift

celebrities gedumpt taylor swift
Getty Images

Toen Taylor 18 jaar was, kreeg ze een relatie met Joe Jonas. Dat mocht ook niet lang duren, want Joe pakte de telefoon en maakte het uit met een wel heel kort gesprek. Later vertelde ze tijdens de Ellen Show aan Ellen Degeneres: “When I look at that person, I’m not even going to remember the boy who broke up with me over the phone in 27 seconds when I was 18.”

4. Calvin Harris & Rita Ora

Getty Images

Calvin Harris en Rita Ora leken zo’n mooi stelletje, maar ook deze relatie had niet het eeuwige leven. Harris maakte het uit via een tweet. EEN TWEET. Daarin stond het volgende: “To address speculation, myself and Rita ended our relationship some time ago. She is a beautiful, talented woman, and I wish her all the best.”

5. Russell Brand & Katy Perry

Getty Images

Wat is dat toch met die smsjes? Ook Russell Brand stuurde een bericht naar zijn vrouw (getrouwd ja!) met daarin de boodschap dat hij wilde scheiden. Na 14 maanden.

6. Jason Derulo & Jordin Sparks

Getty Images

En dan misschien nog wel de meest gekke: Jason Derulo en Jordin Sparks hadden in 2014 een relatie, maar Jason maakte het uit via sms (heb je ‘m weer) because he “wasn’t in town.” Ja, je zal maar even de stad uit zijn. Is je relatie gelijk over? Come ooooon.

Dit zijn modetrends uit de 00’s waar we nu om moeten lachen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.