Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 27 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Madonna deelt bijzondere foto van haar 6 kinderen tijdens Thanksgiving

Madonna is the OG Queen of Pop en ze zal zich altijd jeugdig blijven voelen. Dat is wel duidelijk met alle foto’s die ze de laatste tijd plaatst op Instagram. Daar zijn heel wat make-up, gekleurd haar en blote lichaamsdelen te zien. Moet ze natuurlijk lekker zelf weten, maar shocking is het af en toe wel. Helemaal omdat ze laatst een topless foto uploadde, iets wat je iemand van 64 jaar toch niet vaak ziet doen. Maar goed, je bent en blijft een popster. Afgelopen donderdag vierde heel Amerika Thanksgiving met een uitgebreid diner, zo ook Madonna en haar familie. Ze deelt dan ook een bijzondere foto van al haar kids, iets wat we niet vaak zien. En wat zijn ze allemaal groot!

Madonna viert Thanksgiving met familie

Thanksgiving kan pas écht gevierd worden als je met je hele familie aan tafel zit. Ook het gezin van Madonna geniet van de feestdag. Haar kids, Lourdes Leon (26), Rocco Ritchie (22), David Banda (17), Mercy James (16) en tweeling Stella and Estere (10) doen ook vrolijk mee. Lourdes en Rocco zijn nog wel vaak te zien in de media (zie header), maar de rest van de kids niet. Het is dus erg leuk om te zien hoe het gezin eruit ziet, en hoe groot alle kinderen eigenlijk al zijn. Behalve de tweeling, die zijn natuurlijk nog maar net in de double digits.

madonna kids
Instagram @madonna

Alle kids helemaal netjes voor het diner. Verrrrrry cute!

Lekker shockeren

Laatst plaatste Madonna naast haar topless foto óók een video waarop te zien was dat ze twerkte in lingerie. Dat de Queen of Pop graag de ‘grenzen’ opzoekt, is niet nieuws. Toch is deze video voor fans reden genoeg om hun zorgen te uitten in de comments. ‘This is not the Madonna I know.’ schrijft iemand onder de video. Een ander schrijft ‘not gonna lie, I LOVE Madonna but this is tragic….’ en iemand anders comment ‘Getting worried about ya, Madonna.’

Kanye West en Julia Fox gingen uit met Madonna en de foto’s staan op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.